Hangover?

-Jupp!
I går var første dagen på ca ett år at jeg drakk øl. Natalie var hos farmoren sin. Og Marcus og jeg var på bursdagen til June. Var godt og komme seg ut litt, selvom vi ikke dro ut på byen da. Jeg drakk litt mer enn jeg tålte og la meg litt for tidlig til å være så full.. så endte jo opp med at jeg kasta opp og greier i går kveld. Godt og ha mannen  ved sin side da ja.. for jeg blir så hjelpesløs når jeg er så kvalm. 


Her har vi meg, uten makeup og med sommerkjole på. Skal nemlig på biffmiddag hos mamma & Cü snart. Det skal bli veldig deilig på en dag som dette ;)


Ha en fin dag <3

6 kommentarer

Unnur

26.jun.2011 kl.16:23

det var eeen syyykt koselig kveld!! <3 storkoste meg med deeg snuppa :D mama`s på vors :D

theresekristina

26.jun.2011 kl.16:30

Off :p

Kristel

26.jun.2011 kl.22:44

sv//

Skal få somla meg til å lage fler innlegg fra dåpen.. bare litt treg, også venter jeg på bilder fra kjæresten til broren min :)

Det heter egentlig ?Kylling i cola? .. Så den cola-sausen er liksom ikke for seg selv da, på en måte :) Vi bare laget det slik nå, ettersom den sausen er litt spesiell, og noen kanskje ikke helt turte å smake eller ikke likte den. Da var det greit å ha kyllingen utenom, og en annen type saus i tillegg :)

Den smaker godt ja, og man merker ikke colaen egentlig :)

nordleningen

26.jun.2011 kl.22:45

Må få lagt ut bilder da! :-) Cathrine tok kanskje noen?

itype

26.jun.2011 kl.23:21

nordleningen: ja, er bare å sende meg :) jeg tok ikke ett bilde..

Silje på to hjul i svingen!

26.jun.2011 kl.23:28

Du er så pen, Leyla'n min! <3 :)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits