En tur på hytta!

I dag var jeg med mor og far (Natalie sine oldeforeldre) på hytta. Hytta ligger ved hoensvannet i Hokksund, så det er ikke så langt unna.. Så da er det jo greit at man kan ta seg en dagstur. Jeg har ikke hvert der på 7 år. Så det var koselig og være der igjen. Har tilbringt mye av barndommen min der. Jeg leste litt i hytteboka som var der. Og 11 Juli 1987 var første gang jeg var der. Så da var det litt moro å ta med Natalie ditt når hun var like gammel som jeg var første gangen (ok, hun var litt yngre, men det er under en måned det er snakk om). 

Ikke innlagt vann og strøm, det er hva jeg kaller en HYTTE. En hytte med vann og strøm er hva jeg vil kalle ett feriehus. Uansett så var det veldig deilig og komme seg bort litt. Så fredlig.. Bare høre fuglene som kvitrer, og ikke den by støyen som er ellers..

Været var ustabilt da. Så hadde det hvert full sol så ville jeg nok tilbringt tiden til å sole meg..  Men vi fikk gått en tur, og Disney stor koste seg,  var så moro å se :D
Så de kjørte opp med kuene som går rundt der oppe også.. Møtte ikke noe sauer på turen da.. hehe! Ååhh, skulle egentlig ønske jeg kunne hvert der lenger.. men da ville jeg hatt med min bedre halvdel også. 


Q: Kunne du hvert på en hytte uten strøm og innlagt vann?


4 kommentarer

Kristel

22.jun.2011 kl.00:04

Det er jo hytte uten vann og strøm som er HYTTE! :))

Tusen takk for kommentarene!

Hvis du ser tilbake på de andre måned for måned, så står det litt om søvnen hans opp igjennom.

Han har alltid vært veldig snill om natta. Gikk 3 timer mellom måltidene den første måneden, og mellom måltidene sov vi begge to. Mellom 1-2 måneder begynte han å sove natta gjennom (altså 5-6 timer sammenhengende søvn om natta). Sov da gjerne fra 23 - 05/06 omtrent.

Men når han sov natta gjennom, så ble heller ikke melkeproduksjonen opprettholdt, så begynte å få mindre melk etterhvert. Som tobarns-alenemamma prioriterte jeg søvnen, og startet med tillegg - noe som gjorde at melka forsvant enda raskere. Så fra han var omtrent 2,5 mnd fikk han MME, og da ble nattesøvnen enda mer forlenget. Da la han seg 21-22 og sov til 05:30-06:30. Da fikk han mat, også sov vi gjerne 3-4 timer til!

Etter passerte 3 mnd, begynte jeg å legge han tidligere, så nå legger han seg mellom 20-21, etter å ha spist grøt til kveldsmat. Og sover til 07-08 omtrent :) Føler meg heldig, men måtte ofre morsmelka da.. Og det synes jeg er litt trist nå, men vet at det hadde vært vanskelig å sette inn økedøgn feks, når jeg har ei på 7 år som også trenger meg. Hehe, ble langt dette.. :p

Beate

22.jun.2011 kl.03:28

Absolutt! Vi har hytte, men den er det innlagt strøm på, ettersom vi er der så ofte. Vann derimot henter vi i brønnen, synes det er veldig kos! Sett bort i fra på vinteren, når man tråkker igjennom snøen. Utedo har vi også, sjarm.

Ida

22.jun.2011 kl.08:28

Ja..:) Hytten vår har vært uten strøm og vann frem til i år..Nå har vi fått strøm..Men det er helt greit,kommer ikke til å bruke den til annet enn lys,komfyr og kjøleskap uansett..også blir det litt lettere å lage kaffe..:) har jo fortsatt ikke dusj og slike ting..;)

Lillesmurf - Kari

22.jun.2011 kl.09:01

Deilig med hyttekos :) Vi skal på hytta til helgen vi :D

SV: Takk Leyla :) <3

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits