Bye bye facebook..

Nå har jeg sletta facebook profilen min. Eller, deaktivert den da! Så nå er jeg ikke en del av samfunnet, så det blir jo spennende å se hvordan jeg holder ut. Selve den delen hvor jeg ikke får med meg hva en klassekompis fra barneskolen har til middag, eller om hvem som jobber nattevakt og ikke.. Ja, den delen kommer jeg ikke til å savne helt. Facebook har gjort noe med oss. Jeg sjekker den like ofte som jeg sjekker telefonen. Og hvorfor det egentlig? 
TENK om noen har sendt meg en melding. Hva kan jeg gå glipp av?
Det som kommer til å få meg at jeg føler meg "rammet" er,

  • jeg blir nok glemt og bli invitert til events (men så flink har jeg ikke hvert til å gå ut i det siste heller, så den da er den vell meninga at jeg ikke skal ditt.)
  • Firmaer bruker facebook sidene sine for alt det er hvert.. Nå er det liksom ikke "kom innom oss i dag", nå er det "kom inn å lik siden vår og vær i trekningen om å vinne en bil".
  • Må google meg frem til interiørsider for å finne frem inspirasjon, oppskrifter etc, men dette kan bli moro. Blir jo nesten som å ta frem leksikon, pen og papir. LOL! Bloggen kommer jeg til å beholde da, så de som vil følge med på hva jeg driver med kan besøke meg her.

Håper dere får en fin dag :)

Q: Kunne du klart deg uten facebook?

6 kommentarer

I have dreams

20.jun.2011 kl.08:42

ja, det kunne jeg så absolutt. jeg er ikke noen stor fan av facebook egentlig, og ikke forstår jeg så mye av hvordan det hele er ment å fungere heller. for meg som liksom skulle danne en facebookside for bloggen min var det som å tre inn i en ukjent og kaotisk verden, information overload egentlig.

bra du vil beholde bloggen din :)

ha en nydelig dag du også, selv vet jeg ikke hvordan min blir, har nesten ikke sovet, er blitt til en sjokoladespisende zombie her jeg sitter og kjenner jeg er på full vei inn i Twilight-sonen.

lysholt

20.jun.2011 kl.08:44

sletta meg jeg også, for ca 2 år siden, så skulle jeg registrrere meg på ny, og alt låg der jo enda.. Hver jævla kommentar:P synes det var litt ekkelt jeg, så sletta meg igjen:OP hehe.. Deiligt uten facebbok, men går glipp av en del invitasjoner, for folk kommer jo ikkke på at jeg ikke er der.. Alt skjer jo på facebook.. sykt egentlig..

A Little Baby

20.jun.2011 kl.15:53

Det er rart hvor styrt man blir av den siden der. ALT skjeer jo der..

Ida

20.jun.2011 kl.22:46

velkommen i gjengen ;) Det er vel litt sånn når man får små barn at man heller vil bruke tiden på de enn å være frustrert over hva den nesten statusen til naboen til onkelen til tanta til random venn er..;) Det er ganske deilig..også må man faktisk spørre venninder om hva de har gjort siden sist :D

itype

21.jun.2011 kl.00:55

Ida: Ja sant.. ;) hehe

Kristel

23.jun.2011 kl.23:44

Alt for avhengig av Facebook, kunne aldri melde meg ut.. :p

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits