Vektnedgang!

Dette har hvert en lang natt, siden jenta mi bestemte seg for å være våken mesteparten av tiden. Så jeg var litt grinette når jeg våkna etter og ha sovet ett par timer. Så for og gjøre det hele værre så gikk jeg på vekta, tippet at vekta mi sto stille, men man har jo alltid ett lite håp om at man har gått ned, hvis det er det man ønsker ;)
Guess what!! Jeg har gått ned 18 KILO siden 30 April. Det er ganske mye det! Jeg gikk veldig mye opp i vekt i svangerskapet.

Det er enda noen kilo til, men dette gikk fortere enn jeg hadde sett for meg.. Selvom de siste kiloene er verst å få av så blir man motivert når det går så radig. Jeg får jo ikke trent meg noe ned i vekt med det første heller (hadde jo så kraftig bekkenløsning, så må være litt forsiktig selvom jeg føler meg i topp form), men jeg går jo en del turer da, og det hjelper jo tydeligvis det også :D wee.. Denne dagen kan bli bra alikevell.. haha! Ha en fin dag!


Slenger med ett bilde av Natalie. Her blir hun badet av pappaen sin!


Q: Gikk du opp mye i Svangerskapet? Har du gått ned mye i vekt før?

7 kommentarer

lysholt

07.jun.2011 kl.12:28

gikk opp 8 kilo tror jeg :) Men jeg føler aldri de forsvinner. :P
Føler ikke jeg begynte å gå tilbake før nå. Og imorgen er det 5månder siden prinsessa kom:) Kroppen forandrer seg såå mye. Men ting tar lengre tid med noen, enn med andre. å jeg er den det tar lang tid på :P

itype

07.jun.2011 kl.12:51

lysholt: Ja, det tar tid. Når jeg kom hjem fra sykehuset så hadde jeg bare gått ned 6kg eller noe, hadde så mye vann i kroppen.. men du kan jo tro jeg ble skuffa når jeg sto på vekta da.. haha..

Ida

07.jun.2011 kl.14:16

syntes det meste forsvant med babyen og vannet, men hadde igjen 5 kilo som han fort spiste opp gjennom puppen kan du si ;D Men de kom ganske fort tilbake over jula, så da er det på'an igjen ;) Du er flink altså :)

itype

07.jun.2011 kl.14:54

Ida: Jeg hadde fortsatt så mye vann i kroppen når jeg kom hjem fra sykehuset.. Hadde gått ned 6kg.. *yeey* over 20 igjen liksom.. haha! Men nå er det i hvertfall på vei av.. og det føles heeeeeeeeeeerlig <3

Beate

08.jun.2011 kl.22:10

Haha, skitt! Jeg har ikke vært gravid, men gikk ned 20 kg på litt over ett år. Da var jeg riktignok i kategorien overvektig, og fem av de kiloene rant av under kyssesyken, så 15 kilo, da. Men nå har jeg #$%& meg gått opp igjen ALTFOR mange, røyk under sommeren i fjor, så nå har jeg åtte kilo ekstra igjen, ned til målet mitt. Blir gal.

Verste av alt var at da jeg nådde målet i fjor, og hadde gått opp de fem kiloene jeg mistet under kyssesyken, så var jeg likevel ikke fornøyd. Tror det der er litt typisk jenter. Man når målet, men er likevel ikke fornøyd med kroppen.

itype

08.jun.2011 kl.22:58

Beate: Så flink du var da =) Tror det er en typisk jente ting ja.. Kjenner jeg kan bli litt hysterisk noen ganger, og hvorfor skal man egentlig bli det? Jeg trøkka i meg 3 krone-is i kveld, og sitter og har dårlig samvittighet.. men hvorfor det egentlig? Jeg hadde jo lyst på isen, haha

Kristel

19.jun.2011 kl.01:04

Jeg gikk opp 13 ca, og gikk ned 15 de første ukene! Men i ettertid har det kommet en del på igjen :(

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits