For en fiiin dag dette har hvert!

Denne dagen har hvert så fin♥

Først møtte vi Vigdis og Isak kl 12 i byen. Så gikk vi litt rundt og shoppa. Trenger litt nye klær i garderoben. Enten er klæra jeg har for store eller for små. Kommer fortsatt ikke inn i strl 36, men jeg er fornøyd, for vekta er i hvertfall på riktig vei :)

Sånn i 14-15 tiden dro Vigdis og Isak hjem, så da gikk jeg og Natalie innom Gerd Martinsen, kjøpte en solskjerm til vogna, også en babybjörn. Tror den Babybjörnen kan bli kjekk fremover ;) Se så fin:
Deretter gikk turen videre til Gulskogen. Hilsa på Hairshop jentene, og shoppet videre :) Jeg fant meg blant annet ett par sko, øredobber, også fornyet jeg makeupen.


I morgen tidlig skal vi på kontroll på Helsestasjonen, og litt senere på dagen skal jeg farge håret hos Ragnhild på hairshop :DHåper du har hatt en fin dag :)

3 kommentarer

lysholt

01.jun.2011 kl.21:43

så skjønn baby dere har fått :) Flinke dere er :D

itype

01.jun.2011 kl.22:53

lysholt: Tusen takk ;)

cathrine

08.jun.2011 kl.19:04

Dere er så nydelige sammen<3 Gleder meg til å se deg og Markus igjen MEN IKKE MINST GLEDER JEG MEST TIL Å SE MIN LILLE PRINSESSE<3

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits