Stjernehimmel!

Har du sett noe så vakkert?

Jeg kom over dette bilde på vg.no i går, og syntes det var utrolig fint. Så jeg begynte å google "Nick Risinger", som er fotografen. Så kom jeg over denne siden, hvor du kan zoome in på stjernene. Fasinerende!

Så er jeg ikke veldig god til å kommentere blogger om dagen, så jeg legger likeså godt ut en link til en av bloggene jeg pleier og ta turen innom. Og det er "I have dreams.." Hun kommer alltid med postitive, lange, gode kommentarer til meg, og jeg syntes det er så koselig å se når hun har kommentert bloggen min

Håper alle får en kjempefin dag. Skal blogge litt mer utfyllende senere :) Og i dag blir det nye negler på meg :D

7 kommentarer

sabiha

17.mai.2011 kl.21:41

har selv en liten jente paa 14mnd og forstaar viktigheten av selvpleie. det er fort gjordt aa fole at man mister seg selv saa slike dager med haaprpleie og negler er utrolig viktige aa ha:) onsker deg en god dag:)

Stine

19.mai.2011 kl.10:17

ja var kjempe fint:) liker så godt den kjolen du har på deg på headern din jeg.. hvor du har kjøpt den :)?

itype

19.mai.2011 kl.13:50

Stine: Den er fra bikbok, men det er sikkert to år siden den ble kjøpt da..

camilla

19.mai.2011 kl.20:16

Kjempe fint bilde ! :D Å gratulerer med lille prinsessa :)

AKP Photo

21.mai.2011 kl.15:22

Oi kult =P

Sv: Kjekt å hørra :-P E ikkje heilt sikkår på ka andre tips eg kan komma me, bare skrig ud så ska eg prøva å jør d besta eg kan :-P

I have dreams

22.mai.2011 kl.07:55

god morgen :)

det er virkelig et fantastisk vakkert bilde. jeg kjenner alltid det gjør noe med meg når jeg ser slike bilder av stjerner og planeter og begynner å tenke på hva som virkelig er der ute..

for meg er universet noe nifst og vidunderlig på samme tid som jeg ser på med en slags skrekkblanded fryd, det er liksom det ukjente, full av uendelige muligheter og det kjennes helt magisk ..

jeg skal ta meg en tur inn på fotografens hjemmeside, fikk veldig lyst å se mer av dette, og zoome inn på stjernene.

det passer så godt akkurat nå her jeg sitter med null morgente denne morgenen, fordi jeg hadde glemt å kjøpe og spiser mørk sjokolade og nøtter til den store gullmedalje.

vi skal ut snart og løpe i de grønnkledde skoger, jeg gleder meg allerede.

håper du får en vakker og magisk dag :)

Lillesmurf - Kari

23.mai.2011 kl.21:57

SV: Nå er vi gift og det var helt PERFEKT <3

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits