fin vektøkning!

I går var jeg og Natalie på sykehuset for å veie hun, hun veide 3205 gram, som er kjempebra. Hun veide jo 2960 på tirsdag, så hun har hatt en fin vektøkning på de 3 dagene. Godt jenta mi får nok mat! Far, eller Natalies oldefar kjørte oss ned, Disney var såklart med i bilen :) Disney er så sjalu om dagen stakkar, så vi prøver å gi hun masse oppmerksomhet.


her har vi oldeforeldrene til Natalie og Disney ;) (mine besteforeldre). Dette bilde ble tatt for tre dager siden, første gang de møtte lille Natalie.

Én kommentar

Kristel

08.mai.2011 kl.16:04

Åå, er det ikke deilig å få høre hvor mye hun hat gått opp?? Husker jeg var så bekymra i starten, for om han la på seg nok og fikk nok mat. Og når han hadde gått opp nesten 400 gram på ei uke, så var jeg så letta! Det sies jo at de helst skal gå opp 30 gram om dagen når de er så små :) Så Natalie har jo hatt kjempefin vektøkning da :)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits