Fødselshistorie

Etter jeg blogget dette innlegget, så ble vi sittende å vente lenge. Klokka ble 15:25, da kledde jeg på meg, gikk ut til personalet på barsel og spurte om hva som skjedde? Og at vi var lei av og vente, de skulle jo gi oss beskjed i 14-15 tiden, men vi hadde jo fortsatt ikke hørt noe. Da sa hun at de fortsatt ikke visste, men at vi straks skulle få beskjed. Vi var jo ganske klare for å gå hjem, og jeg satt klar og tenkte på alt jeg kunne drikke når vi dro derifra, for jeg var så tørst etter all fastinga. Ti minutter etterpå kommer det ei jordmor inn på rommet og presenterte seg (som de gjør hver vaktskifte). Så hilste vi på hun, så sier hun at det var vår tur, og at vi skulle dra opp med en gang. LYKKE!!!! Du kan tro vi ble glade, og sjokkerte. Jeg slang av meg klea, og hoppa opp i senga igjen. Så måtte vi jo låse inn laptopene inne hos jordmødrene, siden det ikke var plass i safen på vårt rom. Når Marcus skulle levere de så var det ingen der, men det jeg tenkte akkurat da var at det driter jeg i, nå vil jeg bare ha hun ut og hilse på hun, men hun jordmora som skulle være med oss opp sørget for at de ble låst inn.

Så var vi oppe der keisersnittet skulle bli gjort. Så skulle de sette epiduralen på meg, det var litt vemmelig, for jeg var så spent på hele settinga at jeg skjalv og hakka tenner, men anestesi legen som skulle sette den på meg var kjempeflink, resten av legene også. Utrolig flinke, og dyktige! Kjempebra team på jobb den dagen i hvertfall :D
Når de satte i gang så var det utrolig rart, jeg kjente jo ikke noe smerte, men jeg kjente berøring. Utrolig spesiell følelse og ligge der å tenke på at de skjærte i meg. Marcus satt ved meg og det var utrolig godt og ha han der hele tiden.
Så kom lille jenta vår til verden 16:22. De la hun til meg sånn at jeg kunne være med hun med en gang. Og det er jo det mange fortalte meg på forhånd at om jeg tok keisersnitt så fikk jeg hun ikke til meg med en gang, men det gjorde jeg. Det eneste var når de skulle måle og veie hun, men da var Marcus med henne. Og det var når de trillet meg ned på overvåkningen, også kom de ned og var der med meg til vi kunne dra ned på barsel igjen. Og det var så herlig og ha hun inntil brystet mitt.


Fersk og fin ♥ 30.04.2011 47cm og 3235gram og 35cm hodeomkrets ♥ Helt perfekt!


Far og datter ♥


Endelig i armene mine etter mye venting ♥

Jeg var på barsel frem til tirsdag, så var der ikke så mange dagene til at jeg hadde tatt keisersnittet, men de syntes jeg så så oppegående ut så da kunne jeg dra hjem om jeg ville det :) så var godt og komme hjem, jeg fikk nesten ikke sove på barsel heller, så har hvert godt med litt søvn. Da jeg kom hjem så var det så utrolig rart, var som at jeg ikke hadde hvert her før. Også satte jeg telefonen på lydløs, så om jeg ikke har svart deg om du har ringt meg de siste dagene så har det ikke hvert helt meningen. Jeg har bare hvert så utrolig sliten, og har trengt å sove litt.

Jeg har forresten ikke hatt noe særlig vondt i såret, så var herlig og kunne sove på magen her om dagen før melkesprenget startet.

Vesla veide forresten 2960 gram ved avreise :) vi skal ned og veie hun i morgentidlig også, så blir spennende og se hvor mye hun veier da :)

6 kommentarer

Ann-Karin

05.mai.2011 kl.22:14

Prinsessene mine det :) <3 <3 <3

mammantiljessicaogbenjamin

05.mai.2011 kl.22:17

Så fin hun er!!

Gratulerer så mye:)

Nå er det snart meg...

ann- cathrin

05.mai.2011 kl.22:28

Gratulerer så masse;D nydelige lille gulle

Kaja

06.mai.2011 kl.09:04

gratulerer så masse som mamma! :)

Silje på to hjul i svingen!

06.mai.2011 kl.23:59

Så utrolig fin familie dere er! :) Glad i deg, vennen :) Og gratulerer igjen!

Beate

07.mai.2011 kl.15:02

Så utrolig herlig! :)) Gleder meg til å følge deg / dere videre nå. :)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits