*hjerte*

I det hun ankom verden, så var det som at resten av verden bare forsvant. Jeg er helt forelsket! Vi skal kanskje hjem i dag. Mest sannsynlig skal vi jo det. Jeg får nesten ikke sove her, selvom det er veldig koselig på barsel, men er godt og komme hjem også, og kunne sove i sin egen seng :) I går kveld før jeg og snuppa tok kvelden så hadde jeg bare sovet i 6 timer siden natt til lørdag. Og etter det så har jeg jo hvert igjennom keisersnitt og fått meg verdens herligste baby, så var passe sliten, men de gangene jeg våknet i natt så bare smilte jeg for det, hun er jo så herlig. Jeg forteller mer om oppholde og fødselshistorien senere:)

 

7 kommentarer

I have dreams

03.mai.2011 kl.10:42

kan godt tenke meg verden forsvant ja, du er jo hele hennes verden nå og hun din :)

jeg tenker om det å skape nytt liv og samtidig vite at det livet er en del av seg selv, at en deler samme hjerte på en måte forandrer alt, livet får plutselig et annet innhold og en ny mening.

jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å få oppleve dette, men jeg vil si til deg som er blitt mamma at du har så mye fint å se frem til. jeg har liksom sittet på sidelinjen i hele mitt liv og sett andre bli mor. for meg er det ubskrivelig vakkert.

ann- cathrin

03.mai.2011 kl.12:11

så koslig;D Lykke til videre!!

AKP Photo

03.mai.2011 kl.13:37

Ååå så fantastiskt!! D må ver ein fantastiske følelse =D Håbe alt står bra te me dg å bebis♥

Beate

03.mai.2011 kl.14:01

Ååå :) Sitter bare og smiler.

Therese

03.mai.2011 kl.17:02

<3

Therese

03.mai.2011 kl.17:04

Er så ufattelig glad for at alt gikk bra og at dere nå har det bra! Gleder meg masse til å besøke dere en gang <3

Bente:)

03.mai.2011 kl.19:12

Nyt dagene Leyla, de går så alt for fort. Er bare 1 år siden jeg fikk verdens beste Emma, men tiden har gått fra meg:) Hun har blitt såå stor å selvstendig:)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits