veeeeeeeenter..Vi venter fortsatt vi. Kvart over ni til morran i dag kom de og sa at det var vår tur klokka ti. Du kan tro jeg ble lykkelig. Så da ble jeg trilla opp på opperasjonsrommet. Marcus fikk på seg legefrakken sin, babysenga sto klar, og alt var klart. Plutselig fikk de en telefon ang hastekeisersnitt, så da var det bare å trille ut igjen. Og ned tilbake på rommet. Så måtte vi ligge og vente der til vi fikk beskjed om noe annet. Det var kjedelig det.

Klokken halv tolv kom de inn igjen, og sa at de venter en ny akutt greie klokka tolv, og at den operasjonen tar nok ett par timer. Etter det er jeg prioritert, med mindre det er enda en akutt ting. Dette er jo Drammen, og det er jo en del som bor her, så sjangsen for at det kommer noen rett etter den operasjonen er jo stor. Hvis det gjør det så får vi lov til å dra hjem, og da setter de opp en ny time til oss mandag / eller tirsdag. Er i hvertfall bedre og være hjemme å vente.

Nå er jeg veldig utålmodig, det og ikke vite er ikke noe allright, men nå skal vi i hvertfall maks være her i 2-3 timer til, med mindre det blir oss som skal til pers.

Koselig at så mange følger med på bloggen min nå, jeg håper at jeg har blitt mamma neste gang jeg oppdaterer ♥ Lurer på om det blir April eller Mai baby! Det siste døgnet har føltes like lenge som hele svangerskapet!

♥Ha en fin dag ♥

11 kommentarer

30.apr.2011 kl.12:17

uff da, Snakk om uflaks! men får håpe det blir din tur snart :) *krysser fingrene for deg* ;)

mammantiljessicaogbenjamin

30.apr.2011 kl.12:23

Gud så irriterende det må være!!

Glad jeg skal ha keisersnitt her i Kongsberg:)Er jo så stort i Drm,mye som kan skje som du sier.

Håper det er deg snart,nå har du venta lenge nok.

Soma Rahman

30.apr.2011 kl.12:33

Ahh, tolmodighet er kjedelig, men du får prøve! så håper vi den kommer snart! :) Lykke til! =)

30.apr.2011 kl.12:33

Tålmodighet jenta mi, tålmodighet.....alt kommer å bli bra

♥ Eva

30.apr.2011 kl.12:43

Åh så kjedelig! Håper det er din tur snart, lykke til :)

Caroline og Benjamin i magen

30.apr.2011 kl.16:25

Uff, så kjedelig! Håper du er mamma neste gang du oppdaterer.. :)

Malin og Lillegutt i magen

30.apr.2011 kl.17:11

Masse masse lykke til når din tid er inne :)

Unni - Mamma til en rampegutt!

30.apr.2011 kl.17:37

Så kjedelig å vente! Håper det snart blir din tur:)

Fødte i Drammen jeg også. å jeg følte at jeg fikk mye støtte og hjelp på barsel:) Fikk alenerom bare fordi vi var så unge, så de ville at vi skulle få ro og privatliv for å bli bedre kjent med lillegutt:)

Eline

30.apr.2011 kl.21:47

Åå, kjenner meg igjen der. Jeg skulle bli satt i gang fem dager på rad, men kom alltid noen som hastet. SÅ irriterende når man gleder seg sånn. Håper det snart er deres tur. Krysser fingrene for dere. Masse lykke til.

Stor klem fra meg

Linn

01.mai.2011 kl.04:01

Gratulerer så mye med den lille jenta <3

Kristel

07.mai.2011 kl.00:42

Huff, så kjedelig med venting. Vært så opptatt i det siste jeg, så ikke oppdatert meg på bloggene. Men fått med meg at jenta har kommet da <3 Gratulerer :))

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits