ikke vår tur enda..

Jeg har ikke blitt mamma enda, desverre :(.Vi kom på sykehuset klokken 11 i dag, og jeg måtte skifte til sykehus-skjorta. Også satte de inn intravenøst og kateter. Sist nevnte var ikke veldig godt, men de satte inn sånn bedøvelses gelê først, så det hjalp i hvertfall. Først ble vi liggende å vente, i håp om at det skulle bli før klokken 14.


Men klokken ble 14, og det var fortsatt ikke vår tur. De sa da at det kunne hende det ikke ble  før etter halv fire, men de håpet jo på at det ble før. Så fikk vi vite at det var ei som dreiv og føda tvillinger, så de måtte stå klare til og ta keisersnitt på hun, i tilfelle hun skulle trenge det. Så begynte jeg og bli kjempetørst. Og da mener jeg TØRST, jeg pleier og drikke ganske mye veske daglig, så det føltes ut som at jeg hadde sahara i munnen, men fikk jeg lov til å drikke noe veske? Nei.      Anyways. Tvillingdama ble ferdig, og vi begynte og ane ett lite håp om at det straks skulle bli vår tur.


Ca halv åtte fikk vi vite at de skulle prøve å få tatt keisersnittet på oss innen klokken ti, så sant det ikke kom noe livsviktig i veien. Klokken ti på halv ni fikk vi vite at det ikke ble vår tur i kveld, så at det forhåpentligvis skulle bli oss i morgen.
Da fikk jeg i det minste lov til og spise/drikke. Og faste i ett døgn er ikke så lett når man er gravid. Nå har jeg straks drikki 2 og en halv liter, også fått spist litt. Marcus dro hjem og henta laptopen og kjøpte mat og drikke til oss. Marcus blir her med meg i natt, og godt er det for jeg kjente jeg ble skikkelig deprimert på den turen han var hjemme og jeg lå her alene.

Ja, de tokk forresten ut kateteret etter vi fikk vite at det ikke ble vår tur i dag, og DET gjorde vondt det. Og det svir sånn når jeg går på do. Det i tillegg til urinveisinnfeksjon er ikke noe godt :(.

Håper det blir vår tur i morgen.


Og jeg savner forresten Disney jenta mi ♥

 

Tusen takk for alle lykkeønskninger vi har fått på facebook, meldinger og bloggen. Koselig ♥

Se så romantisk vi skal ha det da:

Haha!

God natt

11 kommentarer

Så dumt dere ikke fikk lillegull idag. Men du og din kjære må ha masse lykke til i morgen!! :)
Masse lykke til i måro! ;-D Håpa alt går bra :)

I have dreams

29.apr.2011 kl.23:51

å faste i et døgn, det tror jeg ikke jeg hadde klart uten å gå i full grettenmodus, spesielt hvis jeg var gravid. synes det høres veldig vondt ut med det kateteret, du er absolutt en modig kvinne, vet ikke hvordan jeg hadde taklet alt dette, men vi kvinner er sterkere enn vi tror, man gjør vel det som kreves av en i en slik situasjon. tenk bare, snart er det hele over og du er blitt mamma :)

Kristel

30.apr.2011 kl.00:06

Huff...Var det ikke planlagt keisersnitt? Skikkelig dumt å ikke få det når det var satt opp da.. :( Men krysser fingrene for at det blir i morgen, så kjedelig å gå å vente sånn - det vet jeg alt om. Mange tanker til dere, snart blir det uansett vet du :klem:

Therese =)

30.apr.2011 kl.00:37

Nei!! Jeg som har tenkt på deg i hele dag...

ida

30.apr.2011 kl.07:41

Huff,og huff..det var ille å høre:(håper det blir bedre idag og at alt går fort og du får lille snupp i armene dine snart:)hadde vært morsomt med et 1.mai barn da;)men det hadde vært litt drøyt lenge og vente:)tenk,siste dagen i april,er ikke så værst å ha bursdag nå;)alle har fri dagen etter og:)hihi..kose dere med lille vakre når hun kommer:)håper opplevelsen blir fin for dere begge:)stor klem:)

MonikkLogikk

30.apr.2011 kl.08:10

Drammen sykehus? De er eksperter på å utsette og tilsidesette ting har jeg også erfart, så er litt skeptisk til hvordan jeg vil takle alt neste uke når det er min tur! Men håper alt går etter planen.

Men er det lov å spørre hvorfor du skal ta keisersnitt? :)

Og lykke til i morgen.....eller idag blir det vel! :D

Kaja

30.apr.2011 kl.10:09

Håper det blir din tur idag! Masse lykkeønskninger :D

itype

30.apr.2011 kl.12:11

Kristel: Jo, det var planlagt, men har hvert en del akutt ting, så da blir de prioritert først.

itype

30.apr.2011 kl.12:13

ida: 1 mai ja. Kan være det blir 2 eller 3 mai nå, men da får jeg i hvertfall lov til å vente hjemme *prøver og være positiv*

itype

30.apr.2011 kl.12:17

MonikkLogikk: Ja, Drammen sykehus. Ja, får håpe du slipper det her, for dette var dritt kjedelig.

Jeg skal ta keisersnitt pga fødselsangsten :)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits