27.apr.2011

Først og fremst: Tusen takk for alle bursdagshilsninger, det var veldig hyggelig :)

Herlig med sånne solfylte vårdager. Jeg og Marcus spiste en deilig frokost /lunsj på verandaen i dag før han dro på jobb. Og den frokosten bestod av rundstykker, kyllingvinger, sjokolademelk og jordbær. Herlig! Jeg kom på i går at man ikke kan spise jordbær når man ammer (ikke alle kan det i hvertfall).. Så i går spiste jeg en kurv (all by myself) også har jeg spist jordbær i dag. Haha.. Akkurat som at jeg må spise meg mett på det før amme-tiden begynner :P. 

Nå er det virkelig ikke lenge igjen. 2 dager. Har så masse forskjellige blanda følelser for tiden, og det er vell helt normalt. Håper alt er bra med lille jenta i hvertfall!
I morgen tidlig skal jeg på sånn forberedelsestime på sykehuset, og da får vi vite klokkeslettet og sånt for når vi skal være der på fredag. Kommer nok ikke til og fortelle klokkeslettet til noen andre enn familie, sånn at vi kan gi beskjed til de før vi publiserer dette for resten av verden :)

Ellers er denna kroppen veldig sliten nå, så skal bli godt og kunne ta steget videre, og ikke minst bli litt lettere :).

Ja, forresten. I dag er 3D ultralydterminen ;D

Håper du får en fantastisk fin dag!

 

7 kommentarer

I have dreams

27.apr.2011 kl.17:46

for en herlig frokost. jeg elsker kylling og jordbær er det beste jeg vet, i det siste har jeg hatt sterke cravings for dem. det er nok fordi de hører sommeren til.

kan godt forstå du har blandede følelser, det hadde jeg nok hatt selv også, jeg føler meg alltid veldig som en outsider rundt gravide kvinner fordi det er en helt unik opplevelse ingen vet hvordan er uten at de har vært der selv, men jeg synes alltid det er like magisk, like mye et mirakel hver gang.

en nydelig dag til deg også :)

Therese

27.apr.2011 kl.20:10

Masse lykke til på forberedelsestimen i morgen!! <3

Eline

28.apr.2011 kl.10:07

Hei! Jeg har ikke fått opp bloggen din i det siste :(, men heldigvis gikk det nå og bebis hadde ikke kommet enda. Nå blir det spennende!!

Ha en kjempefin dag.

Stor klem

Stine

28.apr.2011 kl.11:42

så spennende :) Falkeid er innom å snik titter litt.. sletta vist bloggen jeg. hehe.. men må følle med når bebisen kommer :D

itype

28.apr.2011 kl.23:46

Eline: Tusen takk. Ja, i morgen ankommer hun verden :O :D <3

itype

28.apr.2011 kl.23:47

Stine: Så koselig. Ja, plutselig bare forsvant du :P

itype

28.apr.2011 kl.23:48

I have dreams: Tusen takk for de fine kommentarene du legger igjen på bloggen min. Alltid like hyggelig og lese når du har skrevet :)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits