Fyll mine dager med farge :D

I dag var jeg på svangerskapskontroll hos legen, alt så bra ut bortsett fra at jeg har fått urinveisinnfeksjon. Må liksom alltid være noe når jeg går ut den døra der, så nå har jeg begynt på en antibiotika kur, som jeg skal gå på i en uke. Så skal jeg tilbake ditt på tirsdag allerede, siden det er påske til uka, om du ikke har fått med deg det ;) Etter legetimen så hadde jeg time hos fysioterapauten, og det var veldig godt-vondt :D.

Så dro jeg å besøkte Selin, og satt der i noen timer, og det var veldig koselig. Selin fikk kjenne bebisen sparke, og ble veldig rørt, søte jenta mi. Eller jentene mine blir vell heller mer riktig og si ;)

Marcus kom og henta meg når han var ferdig på kurs, så dro jeg og kjøpte gardiner og puter og masse greier. Trengte litt sommer feeling inn i leiligheten. Jeg tror jeg brøyt alle regler, for jeg endte opp med grønt, rosa og blått som farger i stua. Haha.. men det er koselig med farger, og jeg trenger litt farger og harmoni i livet mitt :) Tror jeg egentlig bare har blitt litt lei av og lese om alle leiligheter/boligere som ser så like ut, for alle har hengt seg så opp i vintage/ hvit / natur. Godt og knekke noen regler i blant ;) Får se om jeg ikke legger ut bilder i morra :)

Herlige kjæresten min hadde kjøpt med braincooler når jeg kom hjem fra shopping. Herlig :D <3// weheartit.com

♥ 15 dager igjen ♥

 

2 kommentarer

I have dreams

14.apr.2011 kl.23:03

er deilig å boltre seg i farger, spesielt nå, selv får jeg lyst å skaffe meg masse nye fargeriker puter til sofaen, duker å ha på bordet, blomster og nytt sengetøy som formelig skriker av vårfølelse. føler det har blitt altfor mye sort og grått og kjedelige konservative farger denne vinteren. så nå er det frem med regnbuefargene :)

itype

15.apr.2011 kl.10:47

I have dreams...: Ja, helt enig :D Var deilig og få inn litt farger. Samboeren ble fornøyd også, så det liker vi ;D Ha en fin dag <3

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits