:)

 I dag har jeg hatt date med June ute i sola, også var vi hos Selin en tur. Herlig og være sosial så jeg får dagene til å gå. I dag startet permisjonen min, og i morgen er det svangerskapskontroll hos legen.


I dag ble det to BrainCooler ;P Lurer på hvor mange jeg rekker før bebisen kommer?  haha.. Fikk forresten utrolig lyst på vannmelon nå, men det tenker jeg er litt vanskelig å få tak i kl 23 på en onsdagskveld i April.5 kommentarer

I have dreams

13.apr.2011 kl.23:00

høres herlig ut å sitte ute i sola :) de siste dagene har vi hatt så mye sol, men idag var det visst overskyet. ble en fin dag likevel.

vannmelon er sinnssykt godt. men sist sommer spiste jeg så mye at jeg gikk helt lei, har gått uten hele vinteren så det blir nok samme greia denne sommeren også, jeg har tenkt å spise vannmelon til den tyter utav ørene på meg.

hva er BrainCooler egentlig? det ser veldig ut som noe jeg var helt gal etter da jeg var yngre, som het Slush, er det det samme?

May Helen =)

14.apr.2011 kl.04:56

Åh...brain Cooler er bare så utrolig godt!!!

Skulle øsnke jeg hadde sånn slush-maskin hjemme!

Eline

14.apr.2011 kl.16:36

Så deilig å komme ut i permisjon. Håper det gikk bra i dag!

Ha en flott dag videre.

Stor klem

Siv

14.apr.2011 kl.19:39

HEY, nå fikk jeg også lyst på vannmelon :')

Også sol...

carinacharlotte

14.apr.2011 kl.20:47

naam :D

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits