PIZZASTYKKE


I dag prøvde jeg noe nytt. Fylte rundstykker med pizzafyll. Brukte pizzasaus, salatskinke og ost. Er moro når man prøver seg frem til noe og det blir bra. De så ikke så bra ut da, men mannen ble fornøyd i hvertfall, og da blir jeg så glad, siden han er så kresen :D

Ellers har jeg hvert hos fysioterapauten, sett CSI, og spist/drukket en BrainCooler, fått dilla!
Måtte ta frem krykkene i dag når jeg skulle ut å gå, så godt det ikke er lenge igjen :) Håper du har hatt en fin dag!

♥ 17 dager igjen ♥2 kommentarer

I have dreams

12.apr.2011 kl.22:10

jeg synes de så deilige ut, jeg kunne gjerne ha tenkt meg dette til middag, ikveld hadde jeg grønnsakssuppe, er jo godt det også, men pizza troner liksom helt oppe på toppen.

min mor pleide å lage pizzahorn da jeg var veldig ung, de smakte helt himmelsk og var noe jeg og broren min så frem til hver lørdag, det og de svenske gladiatorna :)

I have dreams

12.apr.2011 kl.22:23

sv: tusen takk for det :) jeg vet ikke hva temperaturen var idag hos oss, men sola har skint som en engel og det har nok vært ganske varmt, igår var det 18-19 varmegrader ute og for noen dager siden var det enda varmere. så har hatt noen superfine dager hvor stemningen har vært på topp, håper på mange flere slike dager nå fremover :)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits