BrainCooler, Sommer og sol!Jeg har fått dagens BrainCooler, og jeg har tilbringt masse tid på verandaen, i bikini, i sola. I går så tok jeg faktisk ett kvarter med sol på Brun og Blid, for første gang i svangerskapet. Og jeg fikk farge :D Herlig. Føler seg så mye freshere når man har litt farge på kroppen.

Jeg blir så glad for hver dag som går, som fører meg en dag nærmere prinsessa mi.  Dagene er mye lettere og nyte når det er sol. Så i morgen, er det jo meldt regn/ overskya, så da må jeg finne noen inne aktiviteter, for og få dagen til å gå. Tror det blir noen CSI episoder da ja, og kanskje fortsette litt i kraften:) Nå tenkte jeg og ta meg en lang dusj, og nyte en kopp te etterpå, men først skal jeg henge opp klær.

Ha en fortsatt fin kveld :)
♥18 dager igjen♥

3 kommentarer

kristine

11.apr.2011 kl.21:45

Forsiktig med sol når du er gravid!:s man får fort pigmentflekker på kroppen,og det er jo ikke noe man vil:)må jo ikke skje,men vær litt obs nå når det alikevel er så kort tid igjen:)

itype

12.apr.2011 kl.16:09

kristine: Ja, det er derfor jeg bare startet med 15 min ;) hehe.. men takk for advarselen, vil jo ikke se ut som en dalmantiner heller ;)

I have dreams

12.apr.2011 kl.16:11

enig med kommentaren til Kristine, jeg vet ikke med pigmentflekker, men jeg tenker at det å ta for mye sol ikke er bra for helsa og kroppen generelt. selv tar jeg aldri sol fordi jeg er nesten hyperskeptisk til disse solariumene, da tror jeg de naturlige solstrålene er bedre.

så fint at sola skinner hos deg og at det er flott vær, jeg synes selv alt blir så mye lettere da, livet blir straks mer fargerikt :)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits