Jeg sier opp..

Jeg har hvert så flink til og irritere meg over folk og ting den siste tiden, mye av det kommer nok av at jeg har fått beskjed om å sitte stille, i så tilfelle er jeg avhengi av andre for og komme meg rundt. Ikke har jeg hatt ork til å ha folk her heller, fordi da føler jeg at jeg må rydde og vaske hele leiligheten, som jeg heller ikke får lov til, men det må jo gjøres, så da blir det til at man gjør det (når man har ork).

Personene jeg irriterer meg over er folk som driver med rus. Og da mener jeg ikke alkohol hvor du kan nyte noe å drikke eller ta deg en fest, men det er all den dritten som følger med. Partydop og annen rus. At du må bruke kjemikaler for og komme i en annen sinntilstand.. Jeg er ikke fan av og ta paracet en gang, fordi jeg føler det er en placebo effekt.

Hvis du går igjennom vennelista de, hvor mange rusfrie venner tror du at du sitter igjen med? Det værste med det hele her er egentlig ikke at de nyter det til eget bruk, men det er all den misbruken av tilliten som følger med. Jeg har kutta ut x antall venner, pga det her. Jeg har jo ikke bruk for de. Tillit er såpass viktig for meg. Og jeg trenger ikke og ha mange venner heller, men jeg vil at de jeg har der er der.

Det må være det som er værst med å bo i hjembyen din. Du vet om alt for mye dritt at det kan bli vanskelig å gå videre.

Men.. jeg vil leve mitt liv, og ikke ditt liv som baseres på en løgn eller 1000. Jeg sier deg opp, jeg vil ikke mer. Derfor søker jeg noe nytt.. jeg søker nye venner.. Det eneste som er viktig for meg er at du er ærlig. Klarer du være 100% ærlig en hel dag? Mener ikike at du skal fortelle om dine innerste hemeligheter, men klarer du være ærlig med deg selv så kommer du langt. Da lever du jo faktisk livet..

 

Nå sitter jeg i bikinien på verandaen og blogger, soler meg og nå tenkte jeg at jeg skulle fortsette litt i "kraften" som jeg begynte på i sta!

Nå skal jeg kvitte meg med alt jeg føler er negativt for meg, og la det positive strømme på.

Håper du får en fin dag videre♥

♥18 dager igjen♥

 

2 kommentarer

I have dreams

11.apr.2011 kl.14:22

vennskap kan være gull verdt, men da vil man ha venner som kan gi av seg selv og stille opp. folk som lever altfor mye i fornektelse kan være vanskelig å takle, de lyver veldig ofte for seg selv i tillegg til andre, og tillit er utrolig viktig. du må finne frem til de menneskene du føler deg vel med, be true to yourself.

itype

11.apr.2011 kl.20:25

I have dreams...: Ja, og det er helt sant :) Da blir du bedre kjent med deg selv, og har så mye å gi til alle andre også:)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits