Sommeren nærmer seg!

Nå er det ikke så lenge til sommeren, og godt er det :) Gleder meg så utrolig mye til sommerbrun hud, og fargerike klær. Og trilleturer med bebisen. Når kroppen er i stand til det igjen så skal jeg begynne å trene, men det er jo en god start og gå masse turer, gleder meg masse til å kunne gå normalt igjen, og ikke vagge som en pingvin.


Bildene er fra weheartit.com


Skal hilse fra Marcus, haha :D


Klikk her for å se hvordan du kan få Taj Sunset!

Stikkord:

8 kommentarer

Silje på to hjul i svingen!

09.apr.2011 kl.00:35

Åååh. Gleder meg til å hilse på Disney og bebisen :D Hils tilbake til Marcus, a! :D

AKP Photo

09.apr.2011 kl.10:10

Forstår veldig godt at du e leie nå! Ska ble godt å ble ferdige me graviditeten - veldi trist at du ska ha d sånn din fusste gang =/ Stå på snart e hu ude =P

I have dreams

09.apr.2011 kl.10:36

lange spaserturer er kjempesunt for kroppen og de liker jeg best selv, heller enn å tilbringe en masse timer i et kjedelig treningsstudio, ihvertfall ikke nå som det snart er sommer. Idag skinner solen og det er deilig og varmt ute, så jeg og kjæresten min skal gå oss en lang tur sammen og spise snax, for det er blitt en tradisjon, blir ingen tur uten snax :) og nå er snart iskremsesongen her, gleder meg!

jeg ser deg for meg på trilletur med bebisen ute i solskinnet, du og den lille prinsessa har mange små og store eventyr foran dere :)

Eline

11.apr.2011 kl.09:28

Blir deilig med vår og sommer nå, ja! Skjønner i hvert fall at du gleder deg til å bli ferdig og få bebisen ut!

Ha en flott dag.

Klem

itype

11.apr.2011 kl.20:20

Silje på to hjul i svingen!: Ja.. Vi får møtes i sommer, gleder meg :D

itype

11.apr.2011 kl.20:22

AKP Photo: Ja, ikke lenge igjen nå :D <3

itype

11.apr.2011 kl.20:23

I have dreams...: Ja, helt enig :) Blir så fort kjedelig av å se på de samme veggene hele tiden ;) Heller være ute i frisk luft og natur da ja :D Gleder meg til trilleturene.

Silje på to hjul i svingen!

21.apr.2011 kl.11:43

Klart vi må :D Nemi gleder seg også!

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits