Smerte helvette!

I dag har jeg hvert hos fysioterapauten igjen. Lå på vift og ble brukt som eksempel der i dag. Og fysioterapauten sa det at når man har så vondt som jeg har det nå så pleier man og sitte i rullestol. Siden bekkenløsninga ligger i ledda og ikke er muskulært så er det ikke noe jeg kunne gjort anderledes heller. Smerten jeg har ligger i symfyse beinet, og nå er det så vondt at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det er ett smerte helvette og reise seg opp for å gå på do feks. Jeg har fått beskjed om og hvile, men føler at jeg ikke gjør annet heller, som smertestillende så er det paracet de anbefaler meg å ta, men nå har jeg ikke lyst til å ta fler.
Jeg har krykkene her som jeg bruker i blant når jeg trenger det, men det gjør vondt det også. Er så sliten nå. 22 dager igjen. Blir noen lange dager.

Har lyst på ordentlig massasje og pleie en dag. Denne kroppen trenger det så sårt nå. Noen som vet om noe i Drammen / omegn spesielt for gravide?

Håper jeg slipper rullestol i hvertfall, men heller det enn at noe ryker der nede.


weheartit.com


6 kommentarer

carinacharlotte

07.apr.2011 kl.17:19

huff da :-((

Lars-Andreas og mamma

07.apr.2011 kl.21:47

God bedring!!
Huffda, hørtes ikke noe særlig ut! Håper du slipper unna rullestol da å at det ikke bli noe værre. God bedring :)

itype

08.apr.2011 kl.12:52

Lars: Tusen takk ♥

itype

08.apr.2011 kl.12:53

Charlotte: Tusen takk :) Godt det bare er tre uker igjen ;D

Kriztella

12.apr.2011 kl.00:39

Snaaart over nå <3

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits