Denne graviditeten..

Gratulerer til Vigdis som fikk sin lille prins i går kveld♥

I dag harjeghverthos fysioterapauten, og hos legen.Prøvene og sånt så fine ut. Vell det var etterelanna som ga utslag på blodprøven, men tror ikke det var så farlig, og vekta stiger jo daglig nå virker det som, og det tar knekken på meg. I tillegg til at jeg vagger som en pigvin. Ja jeg gjør faktisk det!

Nå er det 24 dager til prinsessa kommer, og det skal bli godt å se at vekta går andre veien. Dette har hvert ett tøft svangerskap med kraftig bekkenløsning, så jeg tror ikke jeg kommer til og gjøre dette igjen, blir nok ikke noe storfamilie i hvertfall. Fysioterapauten sa det til meg i dag at hun hadde tenkt på meg, fordi jeg har hatt ett så tungt svangerskap med bekkenløsning og betennelse, men man sitter jo igjen med livets gave, ett mirakel

Tenk at oldemoren min, på morfar sin side hadde til sammen 13 unger. Det er 117 måneder i svangerskap det, nesten 10 år. Tror ikke hun slet med bekkenløsning nei, men respekt til hun. Jeg har VIRKELIG fått respekt for gravide i dette svangerskapet her.
Dessuten har jeg fått en forståelse for folk som sliter med fedme. Nå er det jo naturlig at jeg har gått opp mye, men i perioder når jeg har hatt skikkelig appetitt så har det føltes som at maten er den eneste gleden jeg har. HAHA, ja for real! UFf.. Når jeg er ferdig med svangerskapet så skal jeg ned i vekt igjen, og jeg skal blogge om det, så da kan jeg jo hjelpe deg med det samme om du trenger det :)

Akkurat nå lager jeg kake. Gelekake. Gleder meg til å smake! Moren til Marcus har jo bursdag i dag, så det må jo feires :)

Håper du får en fin dag. Skal ta bilde av kaka etterpå jeg :D

5 kommentarer

Stine & Veslegutten

05.apr.2011 kl.13:24

Fin blogg! Har termin dagen før deg ;)

KB

05.apr.2011 kl.13:29

★★★★★

mammantiljessicaogbenjamin

05.apr.2011 kl.13:42

Jeg har ikke hatt bekkenløsning,men et kjempetøft svangerskap.Aldri mer...men da har jeg to:)

camilla

05.apr.2011 kl.17:27

Ja , har termin 5 mai og er bosatt i Drammen =)=) Ja kanskje det ;) Er veldig spent på sykehuset , har ikke noe erfaring med det å har ikke bodd her så lenge:)

Therese

05.apr.2011 kl.23:23

Gleder meg til å se kaken, haha! Hvis den ble god så må du gi meg oppskriften :P

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits