Tilbake..

Nå har jeg ikke blogga ordentlig på en uke. Jeg trengte en liten pause, så det var godt :).

I går var jeg på den samtalen med lege + jordmor på sykehuset, som jeg har grua meg veldig til. Frem til i går har jeg våkna mitt på natta og liggi våken i flere timer, og hatt mareritt fordi jeg gruer meg sånn til fødselen. Det har blitt sånn at jeg ønsker keisersnitt, og det er nok fordi jeg har hatt denne angsten hele livet, og igjennom hele svangerskapet når jeg har nevnt dette for blant annet legen min så har de sagt at "det tar vi når du nærmer deg slutten av svangerskapet, for da er du så lei alikevel at da kommer du ikke til å være så redd, for da vil du bare bli ferdig", men greia er jo at jeg bare har blitt mer og mer redd fordi det nærmer seg. Så jeg anbefaler alle og jobbe med dette så tidlig i svangerskapet som mulig.

Jeg får keisersnitt. Og datoen er fastsatt 29 April, om ikke hun velger og komme før :) Jeg får også lov til og ombestemme meg. Dette kom vi frem til i går da jeg var der til samtale. Og jeg ble så letta. Jeg har ikke ord.. I natt når jeg våkna og måtte på do, og skulle legge meg igjen så bare smilte jeg å sovna med en gang. Det er herlig. Jeg ble så rolig i hele meg.

Så da kan nedtellingen starte. 28 dager igjen til jeg får se Prinsessa mi♥// weheartit.com

Husk og stemme på hatten min, da blir jeg glad :D :

6 kommentarer

AKP Photo

01.apr.2011 kl.23:09

Så godt å hørra at ting begynne å gå bedre for dg =D

Stå på!

I have dreams

01.apr.2011 kl.23:22

er vanskelig for meg å sette meg inn i den situasjonen du er i kjenner jeg selv, så jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive. jeg vet ingenting om fødsler, og jeg hadde nok vært veldig engstelig selv, om jeg sto i dine sko. det er nok veldig naturlig å ha slike følelser. men det viktigste er at du snart vil kunne se barnet ditt, holde henne i armene dine, den lille prinsessen :) jeg håper det ordner seg for deg uansett hva du velger og at det gode oversvømmer det smertefulle. å skape nytt liv og kjenne det vokse inni seg for så og se det komme til verden, det er rett og slett et mirakel :)

Kriztella

02.apr.2011 kl.12:02

Så godt å høre egentlig. Kan ikke sette meg inn i hvordan det føles, fordi jeg aldri hadde den angsten - og for meg ville noe annet enn å føde vaginalt blitt helt feil. Så jeg er glad jeg fikk født vaginalt begge gangene. Men samtidig forstår jeg at noen kan ha slik angst, og at KS da er det beste :)

men en ting jeg lurer på... Du har jo termin 27. april, hvorfor ble da KS satt til 29. april? Trodde at planlagte KS ofte ble satt en stund før termin, gjerne 1-2 uker før. *-) Synes du kunne fått KS den 27. jeg da - på bursdagen min :P Hehe.. Uansett, lykke til - og nyt de siste ukene av svangerskapet nå <3

itype

02.apr.2011 kl.12:21

Kriztella: Jeg har to termin datoer. 27 April er den som er ut i fra 3D ultralyden, og 4 mai er den som er ut i fra ultralyden i uke 18. De gjør ikke om termindatoen etter det, derfor er det 4 mai de følger. De pleier og sette KS en uke før termin ca, og det er jo 27 april, men den dagen var full så da ble det 29 april i stede for. Med mindre hun bestemmer seg for og komme før :)

Eline

03.apr.2011 kl.11:25

Så deilig å få en dato og slippe å bekymre deg mer.

For meg var det veldig skuffende å måtte ta ks, for jeg var jo ved 8 cm og nesten ferdig. Merker jeg sliter mye med fødselen nå i etterkant. Tenker på det hver dag og klarer ikke la være, selv om alle sier at det viktigste er at Adrian kom frisk og fin. Ingenting ble som jeg ville og derfor tror jeg det kan være bedre å vite hva man går til, som du nå gjør. KS gjør at du har vondt en stund etterpå og du føler deg ganske hemmet, men når man har en sånn angst, så er det bedre å ha litt vondt og kunne tenke tilbake på at man hadde kontroll over situasjonen, hvis du skjønner hva jeg mener?

Dette blir nok bra!

Stor klem

itype

03.apr.2011 kl.11:35

Eline: Takk for svar :) Jeg har sliti sånn med bekkenløsning igjennom svangerskapet, så har følt meg ganske hemmet lenge. Gleder meg til å bli litt lettere nå, så får jeg håpe bekkenløsninga forsvinner fort ;) Jeg tror det er ganske forskjell på ett planlagt keisersnitt og haste keisersnitt. Har fått med litt info og lese hjemme. Så lenge bebisen er frisk og alt står bra til så får du babyen opp til deg med en gang. Jeg gleder meg veldig kjenner jeg. Skulle jo såklart ønske jeg turte og føde vanlig også, men nå kan jeg fortsatt det hvis jeg vil, men det med keisersnitt fikk meg til å roe meg ned, så da kan det hende jeg klarer og komme meg igjennom en vaginal fødsel mentalt om du skjønner, hehe.. *klem*

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits