Smoothiee! + teaser på den nye låta til Therese :D

Nå prøvde jeg meg på en ny smoothie. Og denne ble så god, så jeg skriver opp oppskriften her, så har jeg den til senere. + at du kan jo prøve den ut om du vil ;)


(Bildet er fra weheartit.com)

1 banan
frossene jordbær
Mango yoghurt (yoplait dobbel 0*)
litt appelsin juice

Nå skal jeg se på Norske Talenter. Og jeg håper jeg får ett glimt av Therese, selvom hun var sjuk den dagen og fikk ikke vist hva hun klarer. Hun kommer faktisk ut med en ny låt på mandag :D Da må alle kjøøpe :D

 

12 kommentarer

falkeid

25.mar.2011 kl.20:20

off stakkar :( men det er jo ikke noe viktig og føde naturlig?? bedre du gleder deg til babyen kommer enn å føde naturlig. Så viktig er det ikke.. Så lenge babyen kommer ut og mor og barn har det bra. Og ønsker du keisersnitt så må du be de høre på deg, og si at det er din fødsel, å at det er du som bestemmer.. Mange sa til meg at du føder ikke natulig om du får epedural.. Men herlighet? hvorfor skal jeg ligge med smerte når det går ann å hindre d? Ingen vits. er babyen jeg skal oppleve, ikke fødselen:)
Jeg skjønner drit godt at du er redd. Men om du føder vanlig - så tror jeg du synes det er bedre enn du tror. Prøv å ikke tenke på det - for babyen kommer ut uansett.. MEN DET ER LETTERE SAGT ENN GJORT. men håper det fikser seg for deg =)

itype

25.mar.2011 kl.20:26

falkeid: Tuusen takk for tips <3 Trenger en sånn som deg. Og du skulle gjerne hvert med på samtalen til uka. haha ;P! Nå har jeg gått igjennom den samtalen med så mange forskjellige at jeg aner ikke hvordan jeg skal gå frem lenger.. <3

I have dreams

25.mar.2011 kl.20:34

høres deilig ut. jeg elsker smoothies. og det er skikkelig sunt også. deilig å spandere noe godt på seg selv som kroppen blir kjempeglad for i tillegg :)

nå er det endelig fredag, håper du får en kjempegod helg og koser deg. noe du kanskje kunne gjøre for å takle angsten litt bedre, som jeg glemte å nevne tideligere, er å forsøke deg på noen pusteteknikker, puste dypt inn og ut og lukke øynene. gjerne legge seg ned på senga, sette på en CD med veldig behagelig musikk, helst ambience eller chillout musikk, og forsøke å meditere.

en annen ting er at du kan gjenta en del ting til deg selv som 'dette skal gå bra, jeg skal klare meg helt fint, jeg er sterk, alt vil ordne seg' for slik kan du programmere inn positive tanker fremfor negative.

når vi gjentar negative ting til oss selv så blir de sittende fast og gjentatt, jeg vet dette fordi jeg selv har en tendens til å gjøre det. og i det siste har jeg begynt en ny regel som handler om å tenke mer positivt, ikke stresse, og dette fungerer veldig bra :)

falkeid

25.mar.2011 kl.20:36

hehe, hadde jeg bodd litt nermere skulle jeg vært med... Men det er ganske viktig at de hører på deg. For ting kan gå videre til fødsel deprisjoner osv.. tror ikke du kommer til å få det da:) Men du får bare brøle til de.. Eller spør de hvem du egnetlig kan snakke med som hører på deg.. Eller er det mulig å skrifte sykehuse elle noe for deg =)? Du må bare stå på. Og over alt der du leser om fødsler, så står det at det er din fødsel og du har rett til å bestemme det alt selv, så lenge det ikke er til skade for babyen osv.. så jeg ønsker deg lykke til =) mEN hater folk som ikke hører etter.. Jeg ble ikke hørt på under fødselen. å kjener det er frustrerende..

itype

25.mar.2011 kl.20:57

I have dreams...: Jeg har egentlig en enorm interesse for selvutvikling, men i dette svangerskapet så har jeg ikke helt klart og "kontrollere" meg. Vanligvis når jeg er redd for noe så ser jeg heller på det som en utfordring, og vil komme meg igjennom det, for da får jeg ett sånt "kick" av og ha klart noe. Jeg har lest masse forskjellige bøker, og har en mamma som også er veldig interessert i selvutvikling. Så de siste årene så har vi pratet mye om dette sammen. Om jeg skulle klare og meditere og sånt til dette så tror jeg faktisk at jeg må være helt alene.. Kan ikke bli forstyrret av noe.. Bare ha musikk og sånt.. Men tusen takk for tips <3

Lena Iselin

25.mar.2011 kl.23:03

mmm, smothie! :))) det er sååå godt :-D
Den skal jeg prøve ut :)

svar // 20 april :)

Kriztella

28.mar.2011 kl.16:01

sv// Kunne aldri tenke meg å ha noe annet enn wordpress jeg. Jeg har prøvd både ipublish, blogspot, livejournal og blogg.no.

Når det kommer til design på wordpress, så er det ikke så vanskelig. Ulempen er at man må betale litt for å gjøre mer enn de ferdige designene - men det er snakk om max 80 kr i året, og jeg synes det er verdt det. Så lenge man kan litt CSS, eller noen venner som kan det, så skal det gå greit å lage et helt ok design -som feks dette jeg har.

Therese Ek

28.mar.2011 kl.17:03

<3

Eline

29.mar.2011 kl.20:46

Nam, nam. Dette må prøves. Nå er det jo (forhåpentligvis) snart vår, så da er smoothie på sin plass!

Ha en flott kveld.

Klem

Therese

30.mar.2011 kl.11:36

Btw, hvis man vil kjøpe den flotte sangen som Leyla har postet i slutten av dette innlegget, så er dette linken:
http://itunes.apple.com/no/album/kontroll/id426339720?i=426339731
hihi <3

Luna Anette

30.mar.2011 kl.13:27

Å, elsker smoothie!

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits