Innkjøp av hagemøbler!

Det er lenge siden jeg har gjort så mye på en dag som i dag. Og det føles utrolig herlig. Først i dag var jeg hos legen. Og deretter hos fysioterapauten. Føltes godt med behandling i dag. 2 ganger på en uke :O Følte meg nesten litt bortskjemt!

Så kom jeg hjem. Og da surfet jeg nettet rundt for veranda møbler.. Og jeg fant, jeg fant :D Det blir jo som ett ekstra rom fremover, og da er det jo greit med noe å sitte på.

Så jeg og June dro på Jysk. Der hadde de faktisk ett veldig bra utvalg. Skal si de har kommet seg! Kjøpte også puter til stolene/benken, og bare putene kostet 1200kr :O. Etter det så fartet vi rundt og kjøpte lykter og andre lysting. Herlig! Så hadde vi en liten date i sola utenfor Mc donald's og spiste McFlurry :)
Jeg setter pris på hver snøflekk som forsvinner <3

Det er VÅR :D!!!

4 kommentarer

Lena Iselin

25.mar.2011 kl.10:45

stilig! :-) på Jysk har de både billig og bra utvalg :-)

Kriztella

26.mar.2011 kl.15:09

Huff, her er det ikke vår iallefall. Snødd hver dag siden natt til torsdag nå, og fra å væra bart er det nå over 20 cm snø.. :(

nordleningen

02.apr.2011 kl.01:05

Var veldig koselig <3 :-)

(PS: du har linka til feil blogg :-P skrives Nordleningen) - men like gla i deg fordetom!! :-D <3

itype

02.apr.2011 kl.20:53

nordleningen: Haha, var ikke meningen :)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits