Omvisning på sykehuset i kveld..

I kveld, klokken halv syv så skal jeg på omvisning på sykehuset. Og jeg har begynt å grue meg. Etter jeg var i samtale med jordmor på torsdag så har alt blitt mye værre. Nå gruer jeg meg til å tråkke inn på sykehuset. Og jeg er redd for å møte på hun jordmoren. Hva har skjedd med meg?
Jeg fortalte kanskje ikke om samtalen på torsdag. Så kan jo fortelle litt nå.

Jeg var i samtale med jordmor på sykehuset på torsdag fordi jeg har så fødselsangst. Og ting ble bare mye værre. Skulle tro de fikk provisjon for hver vaginale fødsler de får. Jeg stakk av mitt under samtalen. Og når jeg kom hjem så gråt jeg i 12 timer. TOLV TIMER ja! Jeg som håpet på at jeg kom til å gå glad og fornøyd ut av sykehuset, men sånn er det ikke. Etter den torsdagen har jeg bare hvert kjempesliten. Har nesten ikke noe energi i det hele tatt. Dagen etter lå det ett brev i postkassa om at jeg skal til samtale med jordmor og lege i slutten av måneden. Og jeg gruer meg! Trodde ikke dette kom til og bli så ille. Så jeg anbefaler alle med fødselsangst om og begynne å "forberede" seg til sinns tidlig i svangerskapet. Hos meg har de sagt at "vi tar dette når du nærmer deg slutten, for da er du så lei alikevel at du kommer ikke til og tenke sånn over det". GUESS WHAT. Jeg er DRITT LEI, og jeg tenker på det hele tiden. En av tingene jeg har angst for er å møte på en jordmor som hun jeg møtte på. Skulle tro hun hadde blitt mobba hele livet sitt, og skulle slå seg løs på meg! Er i hvertfall veldig vanskelig å prate om sin innerste frykt når hun prater til meg som at jeg er en idiot!

 

13 kommentarer

falkeid

23.mar.2011 kl.17:00

vet ikke hva hun sa eller gjorde. men send klage over det. Vis du er sjefen:) Det hjelper for deg, og for de neste som kommer:) det er viktig=)
vær ikke redd. det går kjempe fint <3
Huff. Men vær ikke redd, det kommer til å gå kjempe fint skal du se <3

itype

23.mar.2011 kl.17:08

falkeid: Tusen takk for støtten :) <3

itype

23.mar.2011 kl.17:08

Charlotte: <3

Annki - Personlig fotoblogg

23.mar.2011 kl.18:08

Offdå så fælt å hørra =/ Vett ikkje heilt ka eg ska sei eg - håbe d ordne seg iallefall!!

Connie Madelen

23.mar.2011 kl.18:51

Satt å leste den fødselshistorien istad, og da kom jeg til å tenke på deg. Anbefales :)

http://www.babyverden.no/Fodsel/Fodselshistorier/Vaginal/En-forstegangsfodendes-drommefodsel/

Therese Ek

23.mar.2011 kl.18:56

Uff, kjære deg. Dette var ikke gøy å lese! :(

Marita Josefine

23.mar.2011 kl.20:56

selger en splitterny brystpumpe på bloggen min, om du trenger er det bare å ta en titt og om du vil ha den kontakt meg på maritajosefinebjerklund@hotmail.no :-)

Kriztella

24.mar.2011 kl.00:21

*klem*

Beate

24.mar.2011 kl.03:55

Dette kommer til å gå så fint! Pratet med Linda i dag, og hun sa det gikk bra! Ingen revning eller noe. Dette klarer du kjempeflott! :)) Og tenk den premien du får for innsatsen!

Eline

24.mar.2011 kl.18:23

Huff, sånt er ikke noe koselig. Men nå er det ikke lenge igjen! Håper tiden går kjempefort og at det blir som du håper.

Klem

I have dreams

24.mar.2011 kl.20:01

hvis den kvinnen fikk deg til å føle deg slik synes jeg du burde si ifra om at du vil ha en annen jordmor, en som du føler deg mer vel med. at de ikke tok angsten din på alvor synes jeg er helt idiotisk av dem, det er klart det er viktig å ha samtaler om dette med en kyndig person helt fra begynnelsen av og virkelig få hjelp til å forberede seg til det som skal komme.

jeg forstår du er redd, det hadde helt sikkert jeg vært også, jeg vet venninnen min var det, men jeg er sikker på at når du er i den situasjonen så vil det gå bra, jeg sier ikke det blir kjempefint og søtt og vidunderlig, en fødsel gjør jo vondt, men vi er utrolig sterke vi kvinner, sterkere enn vi tror noen ganger :) og i det øyeblikket du ser barnet ditt, tror jeg disse smertene og vonde tankene vil forsvinne.

håper du har eller får noen å dele disse tankene med, familie eller venner burde jo også være der for deg, og snakk med legen din, si ifra om du virkelig vil ha en annen jordmor.

det ordner seg nok skal du se :)

itype

24.mar.2011 kl.21:43

Connie Madelen: Så snill du er :) Sånne solskinnshistorier motiverer meg, så tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits