What are words..

Jeg har sett mange som har postet denne sangen for tiden, men jeg har latt være og sette den på, vet ikke hvorfor egentlig? I hvertfall.. Nå har jeg hørt på den, og jeg fikk med meg historien hans med det samme. Så jeg sippet meg igjennom denne sangen.

Chris Medina har hvert sammen med kjæresten sin i 8 år. For to år siden forlovet de seg. Ikke lenge etter at de forlovet seg så var kjæresten hans med i en ulykke. Og etter ulykken sitter hun i rullestol og hun kan verken gå eller snakke. De er fortsatt forlovet, og han vil fortsatt gifte seg med henne. Helt utrolig rørende. Dette er hva jeg vil si er ekte kjærlighet.

Hva om dette hadde skjedd deg? Vet du hvem som hadde hvert igjen rundt deg da? Familie? venner? kjæreste?

Jeg husker jeg møtte ei jente som satt i rullestol, etter og ha hvert med i en ulykke. (Hun her er ikke fra Norge). Hun fortalte meg det at etter at hun var med i den ulykken så ville ikke foreldra hennes ha noe med hun og gjøre. Så hun hadde ikke sett foreldrene etter det. Er ikke det bare helt utrolig trist? De du trenger så sårt etter noe så forferdelig.

 

7 kommentarer

thessiien

21.mar.2011 kl.20:39

Herregud, så nydelig! Dette var første gang jeg har hørt den også, selv om så mange har postet den. Den rørte meg skikkelig.. Det er det jeg kaller kjærlighet!

I have dreams

21.mar.2011 kl.20:44

det hørtes forferdelig trist ut med den jenta, det kan være en vond verden noen ganger, for mange mennesker. er så mange av oss som er så utrolig heldige, det finnes alltid folk som har det langt verre. Chris Medina er en fantastisk fin mann med et enormt hjerte, jeg har sett videoen og kjenner til historien, og utrolig mange har skrevet om det nå, men den fortsetter å gjøre inntrykk.

brokenaron

21.mar.2011 kl.21:59

Har ikke ord, rett og slett nydelig <3

falkeid

21.mar.2011 kl.23:42

jada, men er flyet jeg er redd for. men går nok fint =.. huff er så usikker person jeg

Therese Ek

23.mar.2011 kl.19:19

Har ikke annet å si enn..
<3

Kriztella

23.mar.2011 kl.23:55

Den er så utrolig rørende... :'( Sterk historie, og for en mann. En sånn en vil jeg treffe en gang også, en som er villig til å gjøre alt for meg, og alltid være der. uansett!

Så trist med hun jenta du skriver om. Tenk at foreldrene bare forlot henne når hun trengte dem som mest :(

itype

24.mar.2011 kl.21:49

Kriztella: Ja! Alle skulle hvert sånn mot hverandre. Tenk hvor fint og lettet man kunne hatt det da? Blir glad når jeg hører om sånne mennesker <3

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits