GRATULERER MED DAGEN KJÆRE!

I dag har jeg hvert aktiv. Jeg, Disney og bursdagsbarnet Marcus har gått en liten tur (les: Lang tur om du har bekkenløsning). Også har jeg hvert på besøk hos mamma, og en kjapp tur innom min svigermor. Kjæresten min har bursdag i dag, så GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN ELSKLING! Nå er han 25 år gammel :).

Gaven fra meg var en tur til Tyrkia, Alanya. En uke i slutten av August. Meg, Carl Marcus og Baby Dahl Rabben, gleder meg :D. Er jo en stund til, men tenkte det var greit at babyen fikk vokse litt før vi drar sydover.,

Elsker deg kjære :*

5 kommentarer

falkeid

20.mar.2011 kl.21:15

Heldig han er:) Vi sitter å ser etter syden tur nå:D hehe

itype

20.mar.2011 kl.21:18

falkeid: Ja, godt og kunne forlenge sommeren litt =)

I have dreams

20.mar.2011 kl.21:19

høres kjempegøy ut :) jeg har lyst å reise til et varmere strøk selv, selv om våren egentlig er her nå, er fortsatt ganske kaldt.

jeg tenkte på en film jeg kunne anbefale deg som du kanskje kunne like. Casablanca, det er en gammel klassiker, og den er utrolig vakker, trist, og ikke minst romantisk :)

men hvis du vil ha en skikkelig moderne film fra idag, kan jeg kanskje anbefale P.S. I love you, den er veldig romantisk, men kanskje ikke helt min stil selv om jeg igrunnen likte den ganske godt, jeg har uhyre sær smak i film, og jeg liker mest gamle filmer fra 60-70 tallet.

Ann-Karin

20.mar.2011 kl.21:53

<3

Barbie

20.mar.2011 kl.23:34

Så heldig ;D

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits