Ryddejenta!

I dag har jeg hvert FLINK, hvis du lurte. Jeg har rydda i alle romma i leiligheten i dag, bortsett fra barnerommet, for det var det eneste rommet som faktisk var ryddig. Så det vil si Stua, kjøkkenet, soverommet, gangen, og badet. I tillegg til dette har jeg skifta på senga, vanna blomster og vaska litt. Og nå står andre vaskemaskinen på. Og det er herlig at det det faktisk føles litt ryddig her.. Har ikke rydda i kroker og kriker, men dette ser bra ut i forhold til hva det har gjort de siste ukene. Jeg har hvert så sliten, men nå når jeg sto opp og min samboer var på sykehuset, så var det akkurat som at jeg fikk litt ekstra energi servert, så måtte bare utnytte den for å gjøre noe fornuftig. Og jeg hadde såklart ikke klart dette uten bloggen, for jeg trenger jo litt skryt, så da tenkte at dere kunne komme med det, haha!
Ja, også nå etter all ryddinga så skulle jeg slappe av litt, og prøve å sove litt fordi jeg var SÅ sliten, klarte jeg det da? NEI. Får kanskje sove godt i natt da :)! I morgen er det jeg som skal på sykehuset, men det er for å snakke om fødselsangsten!

Gutten min var på sykehuset i dag ja, og han var ganske så rusa stakkar når vi henta han. HAHA, stakkar.. Han var søt da. Elsker gutten min jeg, hvis du lurte ;)

Jaa, da var det bare og komme med skryt til meg :D


weheartit.com

Ha en fin dag videre.

 

7 kommentarer

malin

16.mar.2011 kl.18:50

så flink!

itype

16.mar.2011 kl.19:17

malin: Tusen takk :D

darunia

16.mar.2011 kl.19:31

Det er så HERLIG etter man har ryddet =D

itype

16.mar.2011 kl.21:53

darunia: Ja, føler seg nesten litt lettere ;D

Ann-Karin

16.mar.2011 kl.21:59

Flinke jenta mi ;)) <3

Eline

17.mar.2011 kl.20:05

SV: Hei! Så fin blogg du har, her skal jeg fortsette å lese.

Frakt på tfølene blir 14 kroner, så 64 totalt for et par. Hun har laget flere nå, så bare si ifra hvis du er ineressert :)

I have dreams

17.mar.2011 kl.20:51

deilig å ha det ryddig rundt seg, dessverre er jeg ganske dårlig på å rydde, og utrolig treg å komme igang, men når man først er igang går det lettere, synes du har vært kjempeflink jeg, jeg burde virkelig gjøre en innsats selv (blir et nytt skippertak hos meg det) for nå er det blitt alt for mye rot igjen.

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits