En provoserende bloggverden!

Vet du hva som provoserer meg? Det er ikke rosabloggere, eller emobloggere. Om det er så provoserende så er det jo bare og la være å lese de. Dessuten er det jo som regel fjorten-femten åringer som blogger om sånt, og det må de jo såklart bare få lov til. De er jo på en måte barn, så da tar de med seg barneaktivitetene sine inn i bloggverden.

Ja, tilbake til overskriften.. Ser det er mange som har linniiie.com som forbilde, og hun kan jo være underholdene hun, men det er ikke like underholdene når etthundreogtjuetusen skal kopiere stilen hennes. Da blir jo ikke bloggen din unik, og du får kanskje ikke det leser tallet som du håpet på?

Så for deg som blogger for og havne på topplista, eller kanskje skal prøve og tjene litt penger på bloggen din etterhvert. versegod, men da må du servere verden noe unikt!

Jeg derimot, blogger fordi jeg sitter kun på rævva og kjeder meg om dagen, og koselig at så mange vil bruke tiden på å lese om hva jeg har spist til kvelds, eller hvor mine tanker har ført veien. Og ja, jeg blogga jo før jeg ble feit også, men vinteren gjør det ikke noe bedre, da blir jeg jo også sittende inne.Og når jeg først har funnet på noe moro da, da får jeg jo lyst til å blogge.. sånn at jeg i tillegg kan slenge med ett bilde som ikke er fra weheartit.com!

 Husk: Skap noe før du selger det!

Ha en fin dag!

4 kommentarer

Trine -mamma til lille Kasper

14.mar.2011 kl.11:48

Er så enig!! Blir irritert når jeg ser bloggere som kun blogger for å etter hvert kanskje tjene penger osv. folk tenker jo ikke på annet enn sponsorer og sånt. latterlig.

Jeg blogger så jeg kan ha noe å se tilbake til, og få ut det jeg tenker på osv. ikke for å tjene penger å komme på den "berømte" topplista.

Web-Linn.no

14.mar.2011 kl.18:33

Nå ble jeg nyskjerrig. :P hvem er liniiie.com og det domenet funker jo ikke. :P

itype

14.mar.2011 kl.19:33

Web: Haha.. Jeg hadde skrevet det feil ^^ www.linniiie.com

Kriztella

16.mar.2011 kl.13:47

Tror jeg må være den eneste som synes hun bare er teit.. :p

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits