Enda en søndag..

I dag har det ikke skjedd stort skal jeg si deg. Jeg har stryki en maskin med babyklær. Høres ut som jeg er veldig flink til å stryke, men for å si det sånn så var det vell andre gang jeg tok frem det strykejernet her om dagen etter jeg fikk det til jul 2009!

Har veldig vondt og er sliten for tiden, så jeg tilbringer mye tid i sofaen. Noen som har noen filmer og anbefale?

Nå skal jeg straks innta helgens siste dessert.. Gelè i dag også!

Også lurte jeg på en ting til.. Og det var om noen visste hvordan man lager sånn signatur på bildene, som man ikke trenger og skrive inn for hver gang.. altså.. ved hjelp av feks Picasa eller noe? Om det går ann og lage en signatur mal? Håper det var en eller annen sjel som skjønte hva jeg mente der ute!

Så trenger jeg egentlig litt layout hjelp også. Noen som vet om noen sider med html- hjelp og gratis layouter, som jeg eventuelt kan kode om?

 

Se så fine cupcakes magneter som jeg fant på Søstrene Grenes her om dagen!


45 dager igjen til 27 April!! Skulle ønske jeg egentlig bare kunne sovi frem til da!


Én kommentar

Kriztella

16.mar.2011 kl.13:40

27. april er en finfin dato :D

(min bursdag!! )

Jeg har laget en brush i photoshop med signatur, og en gif.fil som jeg bare drar over til bildet. :) Hvordna man kan gjøre noe slikt i picasa vet jeg ikke. Bruker bare photoshop selv, så..

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits