TABU #1: KOM SÅ LEKER VI BRANNMANN?

Det var onsdag, og jeg og ett par venninner bestemte oss for å ta oss en tur ut. Vi var på ett utested jeg aldri hadde hvert på før. Gøy og prøve noe nytt også ;) Ute møtte vi flere kjentfolk blant annet en som heter Alex, som jeg gikk på skole med.

Jeg fant Alex veldig tiltrekkende, så det tok ikke langt tid før vi fant tonen og rotet ganske så åpenlyst ute. Vi bestemte oss for å ta turen hjem til meg..

Da vi kom hjem til meg, så fortsettet vi jo.. Vi kledde av hverandre, og han begynte å gå ned på meg. HVA I HELVETTE driver han med??? Denne gutten hadde fått i seg en litt for stor dose av dårlige pornofilmer veit jeg. Han begynte og blåse og klapse meg der nede, på fitta. (Akkurat som at han skulle slukke en brann liksom). Hva er det han gjør??
Jeg måtte late som at jeg stønnet, så jeg kunne kvele latterutbrølene mine. Resten av sexen husker jeg rett og slett ikke, for jeg ble så slått ut av denna blåsinga og klapsinga.

Siden dette var en onsdag så skulle jeg på jobb dagen etter. Jeg sto opp klokken 8, og stakk på jobb. Var skikkelig trøtt og sliten, så gledet meg veldig til å komme hjem, sånn at jeg kunne kolapse i sengen min. Jeg jobbet i ett vaskebyrå den gangen, så uniformen min bestod av "blå arbeidsbukser og en stor college genser, så du kan jo tenke deg hvor fin jeg så ut.
Ja jeg kom hjem da, i tolv-tiden. Og tror du ikke han var der enda??
Jeg sa jo at jeg hadde sånn klapplås på ytterdøren, så han kunne bare låse seg ut, men neida.. der satt han, -og der sto jeg.. i college genseren. Omsider kom en kompis for å hente han, og jeg har ikke snakket med han siden ;)

 

Bildet er lånt av google.no og personen i historien velger og holde seg anonym!

8 kommentarer

hahaah :')

Unnur

06.mar.2011 kl.15:58

Hahahahah!! Jeg måtte le av denne her... :p

itype

06.mar.2011 kl.16:01

Unnur: Jeg åå :D

Cærriz

06.mar.2011 kl.16:06

Hjeeeeeeeeelp! Jeg hadde dævva.
Haha, jeg må le!

Renate

06.mar.2011 kl.18:18

Sv: Takk! Det er stort sett den originale malen til blogg.no, har bare gjort noen få endringer.

Haha, glad jeg ikke har vært borti brannslukking!

Ida Ølstad Knudsen ♥

06.mar.2011 kl.18:30

SV; Tusentakk :) Man redigerer det på animasjoner i photoshop, hvis jeg skal forklare det bedre er det bare å si fra :)

Kjempe fin blogg du har :D

Tinka & Tiril Tk

07.mar.2011 kl.01:01

sv: Tusen takk ! Fantastisk design selv. Ja, det har vi laget selv :-)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits