En liten tur på sykehuset!

En liten oppdatering før jeg tar kvelden!

Nå har vi akkurat kommet hjem fra sykehuset, etter og ha hvert der i to og en halvtime. Da jeg var hos legen på torsdag så fant de proteiner i urinen min, så jeg fikk beskjed om å dra til legen eller noe med en gang jeg fikk vondt i hodet, merket noe til vann i kroppen, eller vondt øverst i magen. Så i kveld hadde jeg mye hodepinne, og jeg visste jo såklart ikke hva det kom av. Kan jo være andre ting som påvirker hodepinne. Jeg vet jo aldri hva som er vondt nok, og snakket med Selin om dette. Hun ble bekymra (verdens-søteste-venninne) og ba meg ringe legevakta/føden. Så jeg gjorde det, forklarte smertene og leste opp hva det sto på helsekort papirene. Så da fikk jeg beskjed om og komme ned. Så jeg dro ned, også tok vi forskjellige prøver. De hørte på bebisen, og det hørtes bra ut  ♥
Så tok de blodtrykket mitt, og det var fint! Så tok de forskjellige blodprøver + urinprøve. De fant proteiner, men utenom det så så det bra ut. Jeg skal tilbake på sykehuset til mandag da!


Nå er jeg kjempetrøtt og sliten. God natt ♥


weheartit.com


6 kommentarer

Navn

06.mar.2011 kl.03:07

Har du lyst på en gratis iPhone 4?

Stikk innom her da vell.. http://bit.ly/hbobs2

Hver dag vinner 10 brukere, og du som blogger har stor mulighet for å vinne.

Alt du trenger å gjøre er å skrive inn telefonnummeret ditt i boksen også aktivere via facebook.

Alt er 100% gratis.

Marte

06.mar.2011 kl.10:54

Hei!

Det er første gang jeg er innom bloggen din, så jeg måtte nesten kommentere når jeg ser at vi bor på samme sted! Jeg bor også på Åssiden nesten ved vgs :-)

Vil bare ønske deg lykke til med resten av svangerskapet og med fødsel! På Drammen sykehus er de kjempe flinke og det er mange koselige jordmødre der. Jeg hadde også veldig fødselsangst, men dyktige og flinke jordmødre gjorde at angsten ble mindre. Lykke til :-)

Annki - Personlig fotoblogg

06.mar.2011 kl.11:40

Bra å hørra at alt står bra te me hu littla, åsså håbe eg at d andra ordne seg!!

itype

06.mar.2011 kl.12:34

Annki: Tusen takk =)

itype

06.mar.2011 kl.12:35

Marte: Så moro med andre Drammensere, spesielt de som har bosatt seg på Åssia ;)

Kriztella

07.mar.2011 kl.00:54

Må ikke gå henn å få noe svangerskapsforgiftning nei, det er ikke noe særlig. Godt alt var fint da, både med deg og lillen. Proteiner kan være ufarlig, og mange har spor eller litt proteiner i urinen inni mellom, jeg hadde det også på et par kontroller, men neste gang var det borte. :)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits