JEG ER NAKEN!

Beklager lite blogging i går, for deg som faktisk leser bloggen min. Jeg hadde en skikkelig emo dag, og når det er som værst så er det ikke alltid like greit og blotte hjertet sitt på internett. Denne bekkenløsninga har gjort svangerskapet veldig vanskelig for meg, og du kan sikkert tenke deg selv hvordan det er om du skulle sitti og stirret i veggen hele dagen. I mitt tilfelle facebook veggen, siden jeg har blitt skikkelig nerd, men det er jo likeså greit, da har jeg i hvertfall kontakt med omverden. Så god støtte fra venner, og en fantastisk liten chihuahua på 2 kilo som passer på matmor. Hun er så søt. Visste du at når hun gråter, så gråter hun med tårer?

Mye liv fra lille jenta i magen også. Og det er så godt å kjenne, så vet du at du har blitt en hval for noen.

 

Ha en fin dag ♥


Husk konkurransen hvor du kan vinne sol til en verdi av 500kr.

 

4 kommentarer

Annki - Personlig fotoblogg

05.mar.2011 kl.12:02

Offdå håbe du føle dg bedre snart!

Du e ingen hval, du e kjemepfine!! =P

itype

05.mar.2011 kl.12:12

Annki: haha, søta <3

Kriztella

06.mar.2011 kl.01:16

Bekkenløsning er forferdelig :( Var veldig plaget selv også...:/ Heldigvis går det veldig fort over etter fødselen da :)

itype

06.mar.2011 kl.02:51

Kriztella: Ja det håper jeg ;P Er lei bekkenløsninga nå. Tror det vil hjelpe på kroppen bare det og få av seg noen kilo også, er jo ille tungt.

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits