Dagen i dag; Legetime!

Så i dag var jeg hos legen. Jeg gikk fra meg (ca ved Åssiden vgs) og til vårveien, der legesenteret ligger. Alle som er litt kjent på Åssiden vet at det ikke er veldig langt, og etter det så gikk jeg opp til mamma (som bor ved mcern). Og nå, er jeg full av smerte. Det var nok det! Og jeg kjenner jeg blir irritert, for jeg er så lei av å sitte inne, er så lei av og være sliten.

Legetimen gikk greit. De fant litt proteiner i urinen min, så nå blir det litt tettere oppfølging fremover. Aff, håper det ikke utvikler seg til noe svangerskapsforgiftning. Så har legen min sendt brev til sykehuset, så skal jeg ditt i forbindelse med fødselsangsten. Var godt og ha med mamma til legen i dag kjente jeg. Litt lettere å få satt ord på ting når du er bare sliten og vil ligge i senga de i stedenfor.

Så fikk jeg beskjed om og ikke lese så mye som jeg gjør på nettet som jeg gjør, hehe.. Og det stemmer nok det siden jeg googler alt jeg kommer over. Og ingen flere fødselshistorier fra venninner, som egentlig bare vil hjelpe.

Huske liste som jeg skal sette pris på når jeg er tilbake til meg selv igjen:

  • Hver fornøyd med kroppen din, du er ingen hval lenger.
  • Sett pris på at du kan være i bevegelse


Én kommentar

mammantiljessicaogbenjamin

03.mar.2011 kl.20:30

Huff,føler meg sliten hele tiden jeg også.

Gleder meg til å bli "normal"igjen.

Føler liksom at sofan er bestevennen min...

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits