Forebygging av strekkmerker!

Jeg bruker denne oljen til å forebygge strekkmerkene i svangerskapet. Og den syns jeg funker veldig bra! Ikke ett strekkmerke enda *bank i bordet*. Dessuten lukter den helt fantastisk. Jeg klarte ikke lukten av den i begynnelsen av svangerskapet, da ble jeg dårlig.. men nå så er det sånn at jeg må gå å lukte hele tiden. hehe! Noen ganger når jeg får kynnere så kjennes det ut som det svir i huden, så da smører jeg på den, så forsvinner sviinga med en gang. Kan godt være det hadde gjort det uansett fordi det trenger fuktighet, men jeg syns i hvertfall denne oljen funker kjempebra :)! Denne får du kjøpt blant annet på Esthetique.

2 kommentarer

Therese

02.mar.2011 kl.23:11

Er den bare for å forebygge, eller kan den også hjelpe på å fjerne strekkmerker man allerede har?

Kriztella

03.mar.2011 kl.00:12

Det sies at det er ingenting man kan gjøre for å hindre strekkmerker i å komme, da de oppstår i underhuden og pga hormoner. Men uansett, så er det jo koselig å smøre den voksende magen da :) Men noen får strekkmerker, andre ikke - uavhengig av om man smører eller ikke. Jeg kjenner mange som smurte helt fra starten, hver dag - et par ganger om dagen, og likevel fikk strekkmerker over hele magen. Mens andre som ikke smurte i det hele tatt, har gått hele svangerskapet uten et eneste et.

Og fjerning av strekkmerker går ikke an. De blekner med tiden, men de kommer aldri helt bort, uansett hva man smører med. Dessverre.

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits