Svangerskapsuke 33!


32+1

Mors uke 33 og fosterets uke 31: Alt er ferdig utviklet, nå er det bare "modning" som gjenstår

Babyen er nå rundt 40 cm lang og veier ca 1500 gram. Proporsjonene mellom babyens hode armer, ben og kropp er nå slik de skal være. Den har til og med begynt å få litt underhudsfett og det er stort sett ren modning som gjenstår frem til termin.

Det kan komme forskjellige hudforandringer hos deg i svangerskapet fordi fargestoffet melanin avleires. Dette kommer av forandringene som skjer i binyrene fordi du er gravid. Det kan gi såkalte leverflekker som ofte kommer som skjolder i ansiktet eller andre steder som blir utsatt for sollys. Får du slike bør du ikke være så mye i sola. Bruk høy faktor på solkremen, eller vær rett og slett i skyggen. De forsvinner som oftest etter fødselen, men det kan ta opptil et par år.

Som tidligere nevnt blir det også fargeforandringer rundt brystvortene og kjønnsorganene, de blir aldri helt like lyse igjen, men en del av fargen går tilbake etter fødselen.

3 kommentarer

falkeid

01.mar.2011 kl.22:15

thnåå<3 Savner å ha mage jeg, men er kjempe deiligt, å herligt å få se nurket sitt<3

Caroline og Benjamin i magen

01.mar.2011 kl.22:31

Ååå, fin mage :)

Annki - Personlig fotoblogg

02.mar.2011 kl.10:56

Fiiinåå =D

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits