Alternativ behandling - Dyrt!

Jeg liker alternativ behandling, og jeg liker at det kan hjelpe så mange mennesker.

Det jeg ikke skjønner derimot, er at denne alternative behandlingen skal jo hjelpe folk, så hvorfor setter de prisene SÅ sinnsykt høye, om de gjør det for andre sitt beste mener jeg. Jeg gikk inn på siden til Mats Uldal (kjent fra TvNorge, Følelser og fornuft - Tankefeltteknikker). Så sjekket jeg ut "Behandling - Produkter - Gjør det mulig pakken", det var denne pakken han mente jeg burde ta i forhold til fødselsangsten min. Dette varer i 5 timer, og koster 5900kr. Er ikke dette veldig dyrt?

Fødselen må jeg jo igjennom uansett, men for meg så hadde det såklart letta meg litt om jeg slapp og være så redd som jeg er.
Nå gjelder jo ikke dette bare meg og fødselsangsten min.Og jeg brukte jo dette bare som ett eksempel, men alternativ behandling er dyrt. En healing time feks, ligger jo på rundt 500-800kr. Og ofte trenger du jo mer enn en time. Disse som driver med alternativ behandling også, har jo som regel gått igjennom en del med selvutvikling, og det er en lang prosess, men underveis så hjelper de jo også seg selv.

 

Det jeg ofte syntes hjelper, som jeg ikke alltid er like flink til. Er:

  • Høre på rolig/behagelig musikk, og tenke på gode ting.
  • Finne ut hva som plager deg, og tilgi dette. (Dette er jo som regel ikke gjort over natta, det kan jo være ting som henger igjen fra barndommen etc).
  • Affirmasjoner. Forslag: "Jeg er positiv" "Jeg føler meg trygg".  Om det er det at du vil ned i vekt feks så ikke fokuser på at du er stor/feit.. men affirmer til deg selv "Jeg er slank". Husk at dette også kan ta tid, det er jo ikke sånn at du ser du går ned femti kilo i det du står forann speilet ;)

 

 

Så, nå skal jeg begynne med noe, som jeg skal starte med i dag. Og det er at jeg skal gjøre noe godt, eller positivt for noen andre hver dag, og det kan være alt fra å lage en middag, til og gå bort å hjelpe noen ukjente på gata, eller bare noe helt enkelt som å gå ett kompliment til noen du syntes fortjener det.

Blir du med??

3 kommentarer

CamByKine

27.feb.2011 kl.13:13

Ja alternativ behandling er kjempe dyrt. Men se på det slik at det ligger alltid ca rundt tusenlappen for èn time uansett hva for hjelp du ønsker. Så da er kanskje ikke 5900 kr så ille for 5 timer. Men joa.. det er veldig mye penger. Prøv selv først :) Mulig det er alt som skal til :)

itype

27.feb.2011 kl.18:59

CamByKine: Ja, jeg ser den. Mulig ikke poenget mitt kom godt nok frem i innlegget. Det jeg mener er at de som driver med Alternativ behandling ofte starter med det for å hjelpe andre, men etter en stund så er det akkurat som at mange glemmer dette, og tenker "penger-penger-penger". Og Alternativ behandling handler jo mye om tankekraft, og ikke materielle ting, som feks penger. Hvis du skjønner poenget mitt?=)

CamByKine

27.feb.2011 kl.21:43

ITYPE: Ja jeg skjønner hva du mener. Ser ihvertfall den at iom at dette ikke er noe som er dokumentert med en helbredene effekt så burde det ihvertfall ikke koste skjorta. Men er vel kanskje slik samfunnet har blitt. Penger penger penger ...

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits