Sukker kick!!

Nå i kveld har jeg spist dessert. Karamell pudding og fruktcoctail. Jeg har ikke spist noe søtt på lenge, fordi jeg ikke har hatt lyst på det rett og slett. Så i kveld, når jeg skulle unne meg det her så spiste jeg SÅ mye og nå er jeg bare kjempekvalm, + at jeg har en veldig aktiv prinsesse i magen som sikkert nøyt sukkerkicket.

I går så var vi på IKEA og kjøpte spisestue + litt diverse. Og vi endte opp med dette:

Kjøpte fire stoler, men vi kjøper nok to til senere. Da vi hadde hvert der så dro Marcus og en kompis opp i leiligheten og monterte møblene, også var jeg på besøk hos svigermor så lenge, og det var veldig hyggelig.

 

Ellers har vi hvert på middag hos svigermor i dag, kjempekoselig.

 

Detta sukkeret gjorde meg trøøøøøøøøøtt!! Har jo intoleranse for sukker å, så gjorde ikke dette noe bedre for meg selv ^^God natt og Ha en fortsatt fin helg!

 

Denne var forresten litt morsom:
4 kommentarer

Therese Ek

21.feb.2011 kl.00:07

Fint bord og stoler! :) Men du, du hadde en sånn liste over matvarer du ikke tåler? Har en venninne som får vondt i magen hver gang hun spiser diverse ting, og jeg mener å huske at det er mye av det samme som det du reagerer på, men legene finner ikke ut av hva som er galt. Kunne du sendt meg den liste på mail? :)

itype

21.feb.2011 kl.00:50

Therese Ek: den lista har nok ikke noe med henne å gjøre, i og med at det er fra min blodprøve. Jeg vil anbefale henne å gå til en homeopat som kan utføre testen. Det er veldig dyrt, men om hun blir dårlig så er det verdt det :) jeg trodde blant annet at jeg ikke reagerte på melk, så viste det seg at jeg ikke tålte noe form for melkeprodukter.

Therese

21.feb.2011 kl.16:07

Hun hadde fått svar i dag :) Hun er allergisk mot husstøv, midd, dyr, eggehvite, peanøtter, fisk, hvete og pollen.. Får så vondt av henne :/ For nå vet hun ikke hva hun kan spise til frokost, hehe :P

Hvordan går det med din intoleranse? I sjakk? :)

itype

21.feb.2011 kl.23:45

Therese: Ja, det skjønner jeg. Min er ikke i sjakk. Ble så vanskelig etter at jeg ble gravid, for at jeg skal kunne få i meg mineraler/vitaminer etc. Jeg spiste veldig mye brød og sånt i begynnelsen av svangerskapet, fordi jeg var så dårlig.. så jeg spiste bort kvalmen. Reagerte ikke noe særlig på det i begynnelsen av svangerskapet, men de siste ukene har jeg begynt å spise glutenfritt i hvertfall.. for det er på det og gjær jeg kjenner det mest. Du kan trøste hun venninnen din med å si at det er 26 forskjellige ting jeg har intoleranse for ;P

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits