Svangerskapskontroll!

I dag har jeg hvert hos jordmor, og Marcus var med :) Vi snakket mye om fødsel, og jeg kjenner jeg blir rolige av mer informasjon jeg får, men jeg er fortsatt redd. Symfyse målet mitt var blitt veldig mye større, så hun måtte måle to ganger, for det hadde vokst så mye på kort tid.

 

Jeg er veldig redd for å få en stor unge, men hun sa det var livmora som var stor, så kunne være det at det var mye fostervann. Jeg veide faktisk 1,5 kg mindre enn for to uker siden. Er ikke det litt spesielt? Er jo nå det er vanlig å legge på seg, hehe.. Men ungen hadde det fint den, så da er det jeg som har gått ned i vekt, og ikke noe med hun å gjøre, og det er jo bra!

 

Andre gravidsymptomer jeg har hatt i det siste:

Kynnere - kjenner at magen strammer seg veldig i blant. Spesiell følelse, og jeg må kjenne meg selv på magen når det skjer, men har alltid lurt på hvorfor gravide kvinner går å tar seg selv på magen hele tiden, og der fikk jeg svaret mitt ;)Også har jeg begynt å få vondt i leddene mine, spesielt i henda, men i følge google min venn så fikk jeg som svar at "det er fordi kroppen produserer mye av hormonet relaxin" eller noe i den duren ;) Fortalte det også til min fysioterapaut, og hun sa det var helt normalt, og at det kunne være det fortsatte litt sånn etter fødsel også!

 
Én kommentar

Therese Ek

16.feb.2011 kl.18:32

<3

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits