Hårspray, Hvilken?

 

  • Hvilken skal jeg velge?
    • Behovet for en hårspray er jo forskjellig. Noen ønsker løft, og noen er kun ute etter holdet. Om du har fint/tynt hår så er det greit å bruke en tørr lett hårspray. Om du ofte må bruke ganske mye spray, så hadde jeg byttet til en med litt bedre hold. Er det løftet du er ute etter så ville jeg fønet opp håret med ett volum produkt først. Det gjør at frisyren vil holde lenger.  Jo mer du sprayer håret, jo tyngre blir det også.. så da kan det fort bli flatt om det er volum du er ute etter.

  • Merker at jeg reagerer veldig på den rosa hårsprayen fra H&M. Tips til hårsprayer som ikke tar livet av hodebunnen min?
    • Først og fremst ville jeg byttet ut H&M sprayen til en salong spray. Butikk spray er som andre dagligvare/butikk produkter, de kan bli for sterke.. Blir vannet ut med masse tull vi ikke trenger til håret rett og slett. Hver ekstra oppmerksom på dette om du har lyst/fint /bleket hår. Håret kan faktisk knekke om du ikke får skyldt ut alt.
      Prøv å unngå å spraye  i hodebunnen.. Spray håret kun lett over for å få holdet du trenger. Føn heller opp håret for å få volume du ønsker. Biolage sine produkter fra Matrix er laget av naturlige stoffer, og ikke så mye av det kosmetetiske. De har en volum mousse som er veldig fin, syntes jeg. Bare husk og føne håret helt tørt, da de fleste stylingprodukter må aktiveres av varme..

 

Håper dette hjalp noe :) God natt ♥

 

 

 

3 kommentarer

Beate

11.feb.2011 kl.00:43

Supert, tusen takk, også et siste finalespørsmål, hvilke frisørsalonger fører disse merkene? :)

itype

11.feb.2011 kl.15:27

Beate: Jeg vet at Nikita Hair og Hair Shop by Nikita selger de i hvertfall :)

Luna Anette

11.feb.2011 kl.17:11

Kjempegode tips!

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits