Morgenfuglen Leyla ;)


(meg uten sminke, og Disney)

I dag har jeg hvert å trent. I en hel time. Og det var faktisk kjempedeilig. Så lenge jeg ikke står/går er oppreist for lenge så fungerer det ganske greit. Så har funnet ut at de styrkeøvelsene jeg har fått og gjør fungerer ganske godt, men alt som går på kondisjon fungerer, men ikke for mye av det.. Derfor er det veldig greit å trene i sirkel trening, og at hver øvelse ikke er for lenge. Etter en times trening så fikk jeg varmebehandling av fysioterapauten min, det vil si at jeg ligger på sånne varme puter, og det er kjempebehagelig. Kroppen min fungerer også best på formiddagen, og det blir værre og værre utover dagen, derfor er jeg/skal jeg bli en morgenfugl.

 


Så, når jeg trente i sta så tenkte jeg. "Her er jeg da, med alle pensjonistene. Utrolig hvor mange bittre gamle damer det er, hverdagen blir jo ikke noe bedre av det, hva med og være litt positv? Det løsnet opp veldig da  Odd Nordstoga -Grisen står å hyler dukket opp på høytaleren. Haha!! (de var ikke bittre mot meg asså, men du skjønner sikkert hva jeg mener. Enkelte mennesker ser bare veldig sure ut, eller kan virke veldig sure uten at de nødvendigvis er det).

Slenger med denne jeg da, som minner meg om treningen i dag ;)

2 kommentarer

Annki

10.feb.2011 kl.15:52

Sykt fine du e uden sminke. Du trenge jo ikkje bruga sminke du =P

A to the nders

10.feb.2011 kl.19:04

Agree ;)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits