Tørr Hodebunn!

  • Jeg har tørr hodebunn og klør hele tiden.
    Hva kan jeg bruke? Jeg har brukt SP Shampoo og balsam, men det hjalp ikke i det hele tatt.

    -Hodebunnen din trenger nok enda mer fuktighet. Denne vinteren gjør ikke hodebunnen noe bedre, så og spandere på seg en god kur for hodebunnen anbefaler jeg. Om du ikke er fornøyd med SP, så går det ann og bytte til ett annet merke. Som feks Kerastase? Loreal? Når prøvde du SP sist? SP relanserte produktene sine for litt over ett år siden, og jeg syntes de har blitt enda bedre. SP Balance Scalp kuren er veldig god (den kan du faktisk bruke andre steder du er veldig tørr også. Eller om du brenner deg på feks brennesle så roer den ned). De har også en lotion du kan ha i veska, også tar du på den akkurat der det klør.
    Husk når du skal bruke balsam for håret at du ikke tar den i hodebunnen, kan godt være at du reagerer ekstra på hodebunnen din nå når du er så tørr.

  • Jeg har ett rart problem med hodebunnen om dagen. Går jg mer enn to dager uten å vaske håret klør jeg, får flass og i verste fall sår me skorpe. Det er ufattelig plagsomt og lite fint med flass i mitt mørke hår ;)

    Bruk sensitiv shampoo mot tørr hodebunn. Hvis du har veldig tykt hår så kan det være at enkelte shampoer blir for tråe for håret ditt. Kerastase har en veldig fin hodebunns serie. Husk å vaske 2 ganger for å få det til å skumme godt. Og husk problemet blir ikke borte etter en vask, la det gå litt tid. Hvis du har langt hår, så ikke la det tørke i en strikk, det gjør at det blir tett, og ikke får nok luft, og da kan håret ligge å irritere i hodebunnen, siden det er fuktig der. Pass på at balsamen/kuren kun er i håret, og ikke i hodebunnen (med mindre det er en hodebunnskur ;) ) Bruk gjerne hodebunnskur. Håper dette kom noe til hjelp ;)


2 kommentarer

Svingen

10.feb.2011 kl.00:07

Supert med tips! Jeg har slitt med tørr hodebunn siden ungdomsskolen, men for et par år siden fant legen min ut at det var eksem. Fått noen midler, men tar jo evigheter før de hjelper, og glemte flaska igjen i Trondheim. I dag gikk jeg med vått hår i hestehale hele dagen, og skjønner nå det ikke var noe lurt. Det var et kjekt tips for meg. Hadde en anelse om at det ikke var noe særlig for hodebunnen, godt å få det bekreftet.

Burde man da bare føne håret med en gang? Eller sliter dette også på hodebunnen? Hvilke shampoer anbefaler du til meg? Tenker det ikke er vits i å bruke noen som behandler tørr hodebunn, ettersom jeg allerede har "medisin" for det. Men en mild shampo?

Merker også at jeg reagerer veldig på den rosa hårsprayen fra H&M. Tips til hårsprayer som ikke tar livet av hodebunnen min?

itype

10.feb.2011 kl.14:49

Svingen: Bruk en sensitiv shampoo. Tenk på tørr hodebunn, som tørr hud :) Når man som regel er ekstra tørr feks i ansiktet om vinteren så trenger huden ekstra fuktighet, er det for mye parfyme i kremen da, så kan huden lett bli irritert. De med tørr hodebunn må bruke Sensitiv Shampoo. Tørr hodebunn er IKKE flass, som mange tror. Så mange kan si de har begynt å flasse, når huden egentlig bare drysser fordi den er for tørr. Mange leger anbefaler ofte shampoer fra apoteket, men disse shampoene glemmer bort håret som regel, selvom de sikkert er veldig gode for hodebunn. Derfor er jeg veldig glad i SP sine produkter, de er laga i samarbeid med leger og frisører. Velg alltid Shampoo ut i fra hodebunnen, så kan du heller velge balsam/kur ut i fra håret ditt, men husk at mange shampoer/balsamer "sammarbeider", så greit og holde seg til samme merke :)

Håper dette kom til noe hjelp, Lager ett eget innlegg ang hårspray spørsmålet ditt senere i dag ;)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits