Silver Shampoo!
Mange blondiner sliter med og holde den blonde fargen kald og fin. (eller har hvert uheldig med lysningsprosessen)
Det fins mange forskjellige silver shampoer. Og nå skal jeg anbefale deg de 2 jeg selger mest av :) og de er fra Loreal Professional, og Matrix.

Loreal Professional Silver kan fort bli litt grå, og gjør ikke håret noe særlig annet en kaldt, men dette er den kjappeste veien å gå, om håret er veldig gylent. Passer veldig bra for de som er ordentlig påskekylling, eller vil ha en litt mer "metallisk" look. Når jeg bruker den lyse delen i luggen min så bruker jeg den som en slags glansvask. Jeg tar den i luggen før jeg går inn i dusjen, og smører den inn sånn at den ser blå ut.. så lar jeg den virke litt, før jeg vasker håret.. Dette kan gjøre så håret virker grått, men det kan jo være at det er det du er ute etter?

 

Matrix So Silver er det ikke SÅ mange som har hørt om her i landet, men veldig-veldig mange kommer tilbake for å kjøpe denne igjen, og igjen. Denne silver shampoen gjør håret veldig blankt i tillegg til at den gjør at håret for en klarere og kaldere farge. Den gjør også at håret virker mykt, og skummer godt. Andre silver shampoer har en tedens til å gjøre at håret virker trådt og sprøtt. (Det betyr ikke at du skal la være og kure håret ditt for det).
Det er som regel vanskeligere å få lyst hår til å bli blankt, fordi lyset ikke har noe å reflektere i håret, så derfor trenger man andre hjelpemidler, men denne shampoen hjelper deg i hvertfall litt på vei ;).

 

Begge shampoene kan du godt la sitte litt i håret før du skylder den ut, ut i fra hvilket resultat du ønsker. (Bildene er lånt fra google.com)


Det er bare å spørre om flere hårtips :)

2 kommentarer

Luna Anette

09.feb.2011 kl.21:47

Skulle ønske flere visste om slike shampooer.. ;)

Therese =)

10.jun.2011 kl.15:57

perfekt!! =)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits