Det er noen rundt meg..

Etter jeg ble gravid så har jeg hatt på følelsen av at det er noen rundt meg. Og jeg merker at Disney merker det også. Noen ganger kan hun stå å knurre, å stå å titte ved siden av meg.  Jeg merker det spesielt på kvelden/natta når det er mørkt ( selvfølgelig :( ). Hadde det hvert på dagen så hadde jeg blitt mindre redd, og før så ville jeg nok heller syntes dette var spennende.Nå så er jeg redd når jeg er alene.
Dette har jeg opplevd de siste 2-3 ukene:

 

  • Når jeg har hvert på badet så er lyset i gangen slukket når jeg kommer ut (nå har det gått 3 pærer + at sikringen gikk der en gang).. Men dette er kun når jeg er der inne, ikke når samboeren er det, og jeg har ikke brukt noe mer strøm eller rørt noe bryter når jeg har hvert der.
  • I går kveld så var det jo mørkt i gangen (Siden alle pærene har gått). Og hva skjedde da? Jo, vifta på badet begynte i det jeg gikk ut derifra, når jeg slukka lyset. Det skal jo ikke skje. Og den vifta starter kun når du står i dusjen, og dusjen har stått på litt sånn at det har blitt masse damp. Og i går kveld var det ikke noe damp der.
  • Når jeg var hos mamma, alene hjemme der, så blinka lyset i stua. Så når mamma kom hjem, så fortalte jeg det her, og pæra hadde ikke gått.. men den var blitt løs, så hun trengte bare å skru på den, sånn at det ble lyst igjen..

Flere som har opplevd dette? Hva kan jeg gjøre?

4 kommentarer

Luna Anette

07.feb.2011 kl.00:06

Oi, det hørtes jo litt merkelig ut..

itype

07.feb.2011 kl.09:19

Luna Anette: Ja, sant.. hmmm

Ingvil Haldorsen

07.feb.2011 kl.11:58

Jeg har faktisk opplevd akkurat det samme. Vi var kjempeplaget hjemme hos oss, og vi tilkalte en syns person som skulle ta bort de som var der. Jeg var den som merket det mest, jeg mener til og med jeg har sett personen flere ganger. Det var bestefaren min som var der, jeg mente det etter å ha sett han og hatt det på følelsen at det var han. Dette fikk jeg også bekreftet når jeg møtte denne damen som kom til oss. Han var på meg fordi da han døde var jeg den eneste som han ikke fikk sagt skikkelig ha det til, og han ville bare si ha det til meg, og at jeg skulle vite at han var glad i meg. Et godt tips som jeg brukte var at du må snakke til dem. Nå har du merket at de er der, og de vil ikke gjøre det noe vondt. Men si til dem noe som dette: jeg vet du er her, og det er helt greit, men nå vil jeg være i fred, så nå kan du slutte. Det hjalp meg veldig i alle fall :)

Lilli

08.feb.2011 kl.17:32

Har ikke opplevd akkurat det nei, men har merket at det er noe her. Ofte veldig mye lyder her om natten bla.

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits