Settern på dyrk!

I dag var jeg jo hos legen, og alt virket bra, men så tok de blodprøve, og de fant spor av etterelanna. Så de skulle sette den på dyrking til i morgen tidlig, for så å se om det var noe. Jeg sitter jo igjen og ikke skjønner noen ting, fant hva da av spor? og hva kan skje? Jeg blir jo ikke mer hysterisk enn dette, men er jo greit meg litt informasjon, når de først sier at de skal sette den på dyrk mener jeg.

 


June søte ♥

 

Etter lege besøket så var jeg litt sosial med June. Og jeg fikk øvd meg litt på å legge negler på hun ;) Så koselig at hun kunne komme bort hit, for jeg orker ikke å gå ut. I morgen skal jeg og Marcus på 3D ultralyd, blir spennende. Så skal jeg opp på jobb, for å levere pcen og sånt. Kan bli en lang dag kjenner jeg, gruer meg nesten litt.. Håper jeg ikke blir så veldig handikapet i så mange dager etterpå, MEN det blir veldig koselig å se jentene på jobb igjen da.

 


What tycks?♥Leyla

Én kommentar

June

03.feb.2011 kl.21:34

Takk søta <3 men... Sykt gule tenner jeg har!! Hahaha

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits