Hvor går grensa?

trøtt, eh ja? Naboen har krangla i hele natt, noe som har holdt meg våken. Ikke nok med at jeg sleit meg inn i søvn fordi jeg hadde så vondt i kroppen, men jeg ble vekket flere ganger av skriking og slenging med dører. Klokken tolv i går kveld var første gang jeg hørte de. Så ble jeg vekket kl 3 i natt, lå våken til 4. Sovna igjen, og ble vekket 5:39, så sovna jeg igjen.. våkna kl 8, så sovna jeg igjen. Så sto jeg opp klokken 9, og tror du faen ikke at jeg hørte de kl 10 også?
Hvor går grensa liksom? Jeg hadde aldri holdt ut så lenge i en krangel, da hadde jeg forsvunnet ut av døra for lengst. Krangle i 10 timer, bra gjort asså.. Nesten sånn at jeg vurderte å gå opp med en diplom! Det verste er at, vi ser jo ingenting. Vet jo ikke om det bare er skriking og slenging med dører, eller om det har blitt noe fysisk vold. Og jeg liker ikke klage på naboer heller, for jeg liker jo å ha muligheten til å spille litt musikk i blant :)

 

Hva hadde du gjort?

(Bildet er lånt av google.no)

VINNEREN AV PLEDD.NET KONKURRANSEN, HVOR DU KUNNE VINNE ETT GAVEKORT PÅ 200KR ER CONNIE MADELEN :)

3 kommentarer

MonikkLogikk

02.feb.2011 kl.19:26

Kjipt da.. Men med mindre dette er noe som skjer ofte og naboene pleier å være greie å ha med å gjøre sånn ellers, er det vel bare å glemme det.

Som du sier; er jo greit å kunne spille litt musikk i blant! ;D

itype

02.feb.2011 kl.19:35

MonikkLogikk: Vi har bare bodd her i 3 uker nå, har hørt de har holdt på sånn før. Og det gjør ikke noe det, men 10 timer. og på natta? Det syns jeg bare er drøyt. Hørtes ut som noen sto å skreik på naborommet :P

03.feb.2011 kl.13:12

om det gjentar seg burde du si fra, forsiktig at du ikke får sove siden det er så mye rabalder fra dem. om de har barn burde du si fra til dem, siden at da kan det hende du gjør barnet / barna en stor tjeneste.

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits