Dagen i dag..

I dag tidlig så var jeg først hos fysioterapauten. Hun dama er så flink, selvom det gjør veldig vondt så kjenner jeg at jeg ikke er like betent lenger :). Har jo noen øvelser jeg tar hjemme også, men fra neste tirsdag skal jeg begynne å trene litt der også. Mye man må ta hensyn til med bekkenløsning, det er veldig sunt og trene -så lenge man gjør det riktig. Er glad for at jeg får trena litt snart i hvertfall. Når hun har masert og styra, så tar hun på en sånn varmebehandling på ryggen, og det er så godt. Kommer til å bli god venn med varmeflaska mi i hvertfall!

 

Etter timen så kom Silje en tur, og jeg la negler på henne, med tipper på alle negla. Brukte veldig lang tid, men det ble bra til slutt. Godt å ha noe og holde på med, og ikke minst -og være sosial!

 

I morgen skal jeg få lagt negla mine også, endelig ♥

 

 

Nå kommer kjæresten min snart hjem, gleder meg sånn :D

 

♥ Leyla

Lilypie Pregnancy tickers

 

6 kommentarer

Tina

25.jan.2011 kl.18:43

Det var kjempefint! :D

Lene J

25.jan.2011 kl.22:23

Så flink du er til å legge negler! :)

itype

25.jan.2011 kl.22:28

Lene J: Takk ;P Andre personen jeg legger det på. Det tar tid, men man lærer :)

Dorthea

26.jan.2011 kl.11:12

Oh, flinka. Skulle ønske jeg også kunne legge negler, eller i det minste lakke negler ^^,

Lilli

26.jan.2011 kl.16:21

Så fine negler! :)

Sv: Ja,er det. Bor på Austad.

Bor du i Drammen du også? Kan jeg spørre hvilken fysioterapeut du bruker? Er på jakt etter en ny, men synes det virker som om det er en del dårlige her.. :)

itype

26.jan.2011 kl.20:18

Lilli: Tusen takk :)

Ja, jeg bor på Åssiden. Fysioterapauten jeg bruker holder til i vårveien på Åssiden. Hun er kjempedyktig, så anbefaler deg virkelig å prøve der :) Har hørt om flere som har gått dit med forskjellige problemer, og de er fornøyde :)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits