Fødselsangst!

I dag er jeg akkurat 25 uker på vei, og går inn i uke 26. Disney liker å stå på puppene mine ♥. I dag har jeg hvert litt sosial med June, herlig og komme seg litt ut av døra. Ikke helt sunt og sperre seg selv inne!

 

I morgen tidlig har jeg time hos jordmor. Jeg har ikke gått til noe jordmor hittil, men nå må jeg. Jeg har så angst for fødselen at jeg vet ikke hvor jeg skal jeg gjøre av meg. Begynner jo å gråte av tanken! De jeg prøver og prate med det om sier bare "nei, det går så bra atte.. du tåler jo litt smerte du!" -Eh, litt smerte..? Hva om hele underlivet rakner? :'( Jeg dævver!!!

 

♥ Leyla

Lilypie Pregnancy tickers

 

11 kommentarer

k

19.jan.2011 kl.21:31

Det er helt normalt å være bekymret for slikt da. Tror kanskje ikke du har angst, men det vil nok hjelpe å snakke med en jordmor om bekymringene dine. :)

itype

19.jan.2011 kl.21:40

k: Jeg vil kalle det angst. Har hvert redd for det her siden jeg visste hva en fødsel var!

Tina

19.jan.2011 kl.22:24

Det går så bra skal du se :D Skal holde deg godt i hånden jeg :D <3

A to the nders

19.jan.2011 kl.23:08

uffda :( ah så ikke Disney idag når jeg leika rørlegger jeg! :P eller var den med på "shopping"? :)

itype

19.jan.2011 kl.23:41

A to the nders: Nei, du får hilse på hun neste gang. Var super snilt av deg og komme å fikse :DD

Kristina

20.jan.2011 kl.01:47

Du må prøve å la vær å tenke på det. Det er ikke lett, men det hjelper ikke å gå å uroe seg i flere måneder, det hjelper ikke på smerten når fødselen er i gang, og fødsel blir det uansett. Kanskje det hjelper å gjøre noe når du tenker på det? Få tankene over på noe annet.

cathrine

20.jan.2011 kl.13:27

herreguuud vennen<3 så stor du har blitt<3 å nydelig du gløøøder<3

itype

20.jan.2011 kl.13:34

cathrine: aww, takk.. Ja jeg eser ut :P

Connie

20.jan.2011 kl.15:23

Det kommer til å gå kjempe fint. Jeg også var skikkelig redd for å føde, men så fort jeg var ferdig tenkte jeg: "var dette alt? Det her gjør jeg gjerne en gang til" hehe.. Men anbefaler Epidural, det var helt herlig å få. Lystgass hjelper ikke en dritt, men det hjalp meg til å puste riktig, så bruk gjerne det også :)

eogtm

27.jan.2011 kl.23:32

Det viktigste er å være totalt åpen om det, noe som det ser ut som du er =)

Jeg fikk selv kraftig fødselsangst de siste mnd... Under en prat med gynekolog på sykehuset, måtte han minne meg på å puste 4 ganger på 30 min... Jeg fikk planlagt keisersnitt...

Jeg ønsker deg masse lykke til! Bruk jordmor og lege for alt de er verdt, de er der for å hjelpe =)

Håper du føler det litt anderledes nå?

itype

27.jan.2011 kl.23:36

eogtm: aww, tusen takk! Jeg har hatt så angst fra jeg visste hva en fødsel var, men har tenkt at dette er så lenge til, eller at jeg skulle ta keisersnitt. For det er det jeg alltid har ønska. Nå er det sånn at jeg på en måte vil føde vanlig, fordi da kommer man seg som regel mye kjappere enn etter keisersnitt, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre.. huff! Hjalp å gå til jordmor når hun forklarer, men gruer meg.. nå er det sånn at jeg forbinder alt med fødsel.. hvis jeg får vondt så tenker jeg at jeg skal igjennom noe mye værre... skal ikke være lett det her =/

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits