Endelig flyttet!

Nå har vi ENDELIG flyttet inn i den nye leiligheten, men det betyr null internett, men det er helt greit akkurat nå, så lenge vi har kommet inn i den nye leiligheten. Nå har vi faktisk tv kanaler å, kjenner jeg har savnet det ja. Så til morran i dag eller i formiddag, så satt jeg og så på Dr.Phil, så kom jeg til å tenke på at jeg snart kanskje er en av de mødrene som sitter og titter på dr.phil /Oprah etc, det blir koselig ;).

 

Ellers føler jeg meg fortsatt helt mørbanka etter fysioterapaut timen, og skjønner nå hvorfor hun satte opp den neste timen en uke etterpå. Og i går kveld hadde jeg feber i tillegg, så føler meg så hjelpesløs, siden jeg ikke får hjulpet noe særlig til med flyttingen. Så min herlige mann og hans kamerat har snart fått flyttet alt, så skal de vaske ut leiligheten, så er den innflytningsklar. Da var det bare å finne leietakere, noen som er interesserte? Annonsen ligger her.

Legger ut bilder av den nye leiligheten når vi har fått opp litt gardiner og sånt ;)

 

Og jeg er fremdeles ute etter å finne en hobby, som ikke innebærer å reise meg opp, haha.. ja, du skjønner da.. Noe jeg kan drive med når jeg går hjemme. Forslag?

♥ Leyla

Lilypie Pregnancy tickers

 

4 kommentarer

Annki

13.jan.2011 kl.17:05

Ååå dr. Phill e jo kjempekjekt d å ellen degeneres&hearts kjenne eg savne d såå sykt har ikkje sitt tv på 6 mnd nå :`(

Du kan jo mala, laga scrapbook =D ellår skriva =P

Luna Anette

13.jan.2011 kl.19:08

Gratulerer! Gleder meg skikkelig til å flytte inn i ny leilighet selv ja :)

cathrine

20.jan.2011 kl.13:28

Hvor har du flytta? så leiligheten din på finn.no hahaha :D Gjenkjente bildene dine<3

itype

20.jan.2011 kl.13:33

cathrine: Vi har kjøpt oss leilighet på Åssiden :D Godt å være tilbake på Åssiden igjen ;P Du bor fortsatt i Oslo regner jeg med?

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits