Er det rart jeg har blitt feit??


Her er jeg 23 uker og 2 dager på vei!

I dag våknet jeg klokken 11, og innen klokken var 12 så hadde jeg drukket 1 liter sjokolademelk, jeg bare klarte ikke stoppe. Når du er ferdig med å drikke, så føles det jo ut som at du er en saccosekk.. blæh! Er det rart jeg har blitt feit?? Jeg er ikke det man kan kalle "perfekt" gravid, men jeg har i hvertfall gravid mage da, så da ser jeg ikke bare feit ut.

Det er ingen sykdom og være gravid, men det kan følge med en hel masse belastninger. I begynnelsen av svangerskapet så var jeg kjempekvalm. Samboeren min kunne ikke ha på seg parfyme, og jeg kunne så vidt bruke tøymykner i klesvasken. Når jeg skulle opp om morran, måtte jeg stå opp en time før jeg vanligvis pleide, bare for å kunne sitte i ro, og stirre i veggen, før dagen begynte. Samboeren måtte vekke meg med en ristet brødskive når jeg lå på senga, som jeg måtte spise før jeg reiste meg opp, bare for å ha fått i meg noe. Stressa jeg så ble jeg kjempekvalm. Den ene gangen når jeg løp for å rekke toget, så kom hele frokosten opp igjen når jeg kom frem på toget. Rakk kun og si til konduktøren "kan jeg få en pose, jeg er så kvalm". Klarte å få alt opp i posen i hvertfall, og godt er det. Etter jeg hadde kastet opp så følte jeg meg helt fin igjen, noe jeg vanligvis ikke ville gjort ellers når man er kvalm, men det er rart det - det med graviditeten.

Når jeg var ca 15-16 uker på vei så hadde jeg blodtrykksfall. Det som skjedde da var at jeg sto på parongen på togstasjon, og ventet på toget. Plutselig ble jeg kjempesvimel, mistet synet, og ble gjennomvåt. Det hele varte i kanskje 2 minutter om gangen, men det var vemmelig og ikke kunne se noen ting. Jeg kom meg inn på toget, og fikk satt meg ned, så kom synet tilbake igjen. jeg så så vidt omrisse av noen, så ikke farger. Er som å se på en tvkanal når det ikke er dekning, og der er sånn "snø" og du så vidt får inn en kanal.
Når det hele var over så ble jeg veldig kvalm, og måtte kjøpe nye klær når jeg kom frem på jobb, fordi jeg hadde blitt gjennomvåt. Det her skjedde 2 ganger, med ett par ukers mellomrom. Var flere ganger at jeg ble svimmel, og fikk hetetokter, men da beholdt jeg i hvertfall synet.

 

Nå er jeg 100% sykemeldt, som jeg ble for to dager siden. Sliter med bekkenløsning, har vondt i det benet ved underlivet. Så når du har stått på beina ett par timer, så er du helt kjørt resten av dagen. Så nå skal jeg begynne i behandling hos fysioterapaut, trene, også tenkte jeg å begynne å svømme. Alt for å bli bedre igjen. Vil ikke være 100% Sykemeldt ut svangerskapet. TENK og ikke frisere ett hodet på så lang tid, neei.. går ikke!

 

♥ Leyla

Lilypie Pregnancy tickers

9 kommentarer

Annki

07.jan.2011 kl.15:47

Off d va ikkje kjekt å hørra =/

Håbe du e på beinå igjen snart =D

Therese :)

09.jan.2011 kl.16:49

weeee... fått mage jo ;D

itype

09.jan.2011 kl.17:06

Therese: Ja, nå har jeg blitt en tjukkebollis :P

Linn

09.jan.2011 kl.18:02

så fin! FÅr du gutt eller jente?:)

itype

09.jan.2011 kl.18:35

Linn: Hittil ser det ut som at det blir ei jente ;) Skal på 3D ultralyd 4 februar, så det blir spennende :)

Linn

09.jan.2011 kl.22:38

Spennende!:) Grattis! Har selv en liten babygirl i magen. 22 uker, så er et par uker bak deg da..:) Spennede tider det her... 4 februar ja. hvilken uke er du i da? Vil på 3d jeg og, men usikker på når man burde ta d. Lykke til videre i svangerskapet;)

itype

10.jan.2011 kl.01:08

Linn: Da er jeg i uke 28 :) http://www.ultralydklinikken.no Når er termin datoen din?

Linni

10.jan.2011 kl.07:09

Skal sjekke det ut! Takk:) Jeg har fått datoen av alle datoer! 17 mai faktisk! hehe... får håpe hun kommer litt etter dette;)) Men vi får bebisser i en fin mnd hvertfall! Mai er jo helt perfekt:O)

itype

10.jan.2011 kl.13:02

Linni: Ja, Mai er perfekt. Da kan man trille med en gang også ;D Hvor i landet bor du?

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits