Inspirasjon

I dag så føler jeg meg som en padde, i hvertfall på huet. Så note to my self: Bruke en annen balsam i morgen når jeg skal vaske håret. Jeg fant forresten ett par blogger som inspirerte meg litt, og det var Lindas lille hjørne, og Nostalgiske Nooria. Jeg driver jo å leter etter en hobby, men det er ikke så lett, det er jo så mye man kan gjøre og så mye fint man kan lage, at jeg vet ikke hva jeg skal velge. Koster jo som regel litt penger med en gang man finner seg en ny hobby også, siden man trenger "nytt verktøy".
Jeg har egentlig lyst til å lære meg og sy, men så er spørsmålet, skal jeg gidde å bruke 3000kr for en symaskin? som jeg syntes er moro første uka, før den støver ned? + at da må jeg lære meg og sy, sy kan jeg ikke. Kanskje noe henger igjen fra undervisningen i Kunst og Håndverkstimen i 9.klasse!
Sikker på den nye hobbyen min blir å lete etter en ny hobby, hah!

SIden jeg føler meg som en padde i dag, så lot jeg bilder fra weheartit.com hjelpe meg med å få litt farger i dette bilde, med unntak av det ene bilde av meg selv som er i svart/hvit :)

Håper dagen din har hvert fin, min har hvert ganske kjedelig i grunn, sett bortsett fra besøket mitt hos mamma :)

 

♥ Leyla

Lilypie Pregnancy tickers

Én kommentar

Hilde

07.jan.2011 kl.01:34

Om du har en "Ting & Tang" butikk / billigkjede som Nille i nærheten eller noe så mener jeg å ha sett at dem pleier å ha en symaskin til rundt tusenlappen... Sånn til info :) hehe. Jeg kan ikke sy jeg heller! Overlater det til andre. :P

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits